Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calajaaa

Dieta pogrubiająca!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Calajaaa

OD poczatku sierpnia staram sie przybrac na wadze...Chcialabym przez sierpien przytyc chociaz 4 kilo........HEHEH Macie jakies pomysly, co mozna jesc, zeby przytyc......ale tak raczej ZDROWO, a nie sam tluszcz i slodycze. Po nich i tak nie tyjke. Ma ktos jakis pomysl ???:P

Gość OnaaaPIekna
No ja bym nie powiedziala..... Jak bys byla takim chudzielcem jak Ja to tez bys sie źle czla.... KOlezanki patrza na mnie i mowią : Jaka Ty jestes chuda!!!! Boze!!! Dla jednych moze bylby to komplement ale dla mnie nie. Szczupla, a chuda to roznica !! Chce przytyc..... Z 10 kg...HEHEH Chcialabym zalozyc obcisle jeansy i miec prawdziwe biodra i pupe...A nie kosci..... Jem slodycze....Potrawy z grilla to moge jesc i jesc.... I NIC NIE TYJE!!!!!!!!!!! Cholera.... No znacie jakies sposoby na ZDROWE PRZYTYCIE ???????

Gość Dziubencjuszeeekkkk
No ja bym nie powiedziala..... Jak bys byla takim chudzielcem jak Ja to tez bys sie źle czla.... KOlezanki patrza na mnie i mowią : Jaka Ty jestes chuda!!!! Boze!!! Dla jednych moze bylby to komplement ale dla mnie nie. Szczupla, a chuda to roznica !! Chce przytyc..... Z 10 kg...HEHEH Chcialabym zalozyc obcisle jeansy i miec prawdziwe biodra i pupe...A nie kosci..... Jem slodycze....Potrawy z grilla to moge jesc i jesc.... I NIC NIE TYJE!!!!!!!!!!! Cholera.... No znacie jakies sposoby na ZDROWE PRZYTYCIE ???????

Gość moja rada
zapisz się na siłownię. Tam instruktor powie ci co masz jeść żeby zbudować trochę ciałka. Uwierz mi że się da!

Gość Dziubencjuszeeekkkk
163 cm i 41 kg !! TRagedia ;(

Gość Dziubencjuszeeekkkk
5 kg to bylo by super......ale tak z 10 to juz MARZENIE !!!!!

Gość ginn_a
jedz odzywki bialkowe;] i cwicz to powinno dac wyniki .. i duzo weglowodanow;p makarony chleb biale bulki drozdzowki a najlepiej idz do lekarza bo masz konkreta niedowage co moze byc spowodowane jakas choroba..np. cukrzycza lub problemami z tarczyca...;] pozdraWIAM

Gość kolllla
do wszystkiego oliwe z oliwek, a także kilka razy dziennie oliwa z oliwek na łyżke---> do buzi , niedobre, ale to zdrooowy tłuszcz. Odżywki białkowe - koniecznie, zapytaj w sklepach sportowych ile brać żeby przytyc ćwiczenia siłowe na siłowni dużo ryżu, płatków owsianych, bananów, awokado, koniecznie DUŻOOOO orzechów i owoców suszonych - bardzo male, zdrowe i kaloryczne.

Gość Wolciu
Widze że piszą tutaj same panie a ja trafiłem na tę strone przypadkowo. Mam problem z moją budową: mam 182cm wzrostu i waże 61kg. Nie jest to tragedia ale mój wygląd owszem... Mam dobrze zbudowane nogi ale powyże jest o wiele gorzej, widać mi żebra i mam(właściwie to nie mam) klatki piersiowej. Mam nadzieje że da sie coś zrobić i ją "zbudować", a zwłaszcza że mam dopiero 17 lat. PROSZE O RADY!!!

Gość bajOo
ja tez chcialabym przytyc :( zawsze bylam bardzo szczupla , jak bralam tablentki antykoncepcyjne to przytylam z 4 kilo i czulam sie wtedy idealnie, a jak je odstawilam to dawna waga wrocila :/ i zastanawiam sie jak przytyc ale nie zywiac sie w fast foodach ...

Gość malina3
Cześć,przez przypadek trafiłam na tę stronę szukając ostatniej deski ratunku. Sama nie weim co mam jeść, zeby przytyć..staram się jadać regularnie, często i dosyć treściwie, na siłownie niestety nie mam czasu, a suszone owoce to chyba trochę za mało, żeby zwiększyć swoją wage o co najmniej 7 kilo..pomocy!!

Gość fausti
ja też jestem bardzo szczupla mam 31lat i urodziłam dwoje dzieci i przy wzroście 167 waże 46 kg. Wiecznie byłam szczupła tez chcę przytyc.

Gość Emica
Ja też byłam kiedyś taka chuda, że przy wzroście 1,70 m wżyłam 44 kilo i nie była to anoreksja :P Ale poznałam chłopaka i momentalnie zaczęłam przybierać na wadze... tak się mną po prostu zaopiekował ;) Przytyłam głównie na kurczakach z KFC :P Wiadomo, że nie można się tak ciągle odżywiać, ale czasem nie zaszkodzi, bo to przecież chude mięsko, tylko w tłustej panierce. A co najlepsze, przytyłam głównie w biuście - tak podobno jest po "pędzonych" kurczakach ;)

Gość Axley
Echh..to już jest wkurzające:(( chyba nie dam rady...jestem za chudy, a nadzieja na dalsza poprawe moze i jest ale powątpiewam w to..Wszyscy tutaj tylko opowiadaja jacy to są chudzy..nie widze tu żadnych porad..zastanawiam sie nad jednym czy ktos w koncu nam pomoze??!! plaese!! bede czekał..jesli chodzi o mnie to waze 57 a mam wzrost 180 :(( POMOCYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROSZE O KONKRETNA POMOC!!

Też próbuje przytyć. Mam płytę z \\\"Claudi\\\" na której jest dieta pozwalająca przytyć. Jeszcze jej nie stosowałam więc nie wiem jak działa i czy w ogóle działa, ale co szkodzi podać ją ;) Dieta pozwalająca przytyć Zjadasz 5 niezbyt obfitych posiłków dziennie. W ten sposób dostarczasz organizmowi kalorii, a rozłożenie jedzenia w czasie gwarantuje, że wszystkie składniki zostaną przyswojone. Staraj się jeść wszystko, co niezbędne, ale nie przesadzaj z węglowodanami (chleb, ziemniaki, ryż, cukier). Wybieraj takie produkty, które mają dużo kalorii, lecz dbaj, by twój jadłospis był urozmaicony i bogaty. Do śniadań i podwieczorków możesz włączyć: herbatniki, pełne mleko z płatkami zbożowymi, suszone owoce oraz orzechy i pestki, a także desery z miodem i serem. Proponowaną dietę możesz stosować dowolnie długo. Radzimy, aby organizm lepiej wykorzystał pożywienie, powinnaś, jeśli to możliwe, po każdym głównym posiłku 20 minut odpoczywać. Przy stole natomiast staraj się niewiele pić. Dzięki temu uczucie sytości pojawi się później, nawet jeśli jesz dania wysokokaloryczne. Przykładowy jadłospis * 1 śniadanie: kromka razowego i kromka białego chleba z 2 łyżeczkami masła, dżemem i żółtym serem. * 2 śniadanie: drożdżówka i duże jabłko. * Obiad: półtorej szklanki zupy jarzynowej, 4 ziemniaki, kotlet mielony, surówka z czerwonej kapusty, 3 łyżki mizerii ze śmietaną. * Podwieczorek: jogurt owocowy i banan. * Kolacja: 2 kromki chleba z 2 łyżeczkami masła, 3 łyżki twarożku ze szczypiorkiem, pomidor, liść sałaty lub 3 listki cykorii.

Arya - dobre, dobre! :D Albo zajdź w ciążę :-) Moja koleżanka była straszną chudzinką. Po ciąży jej zostało jakieś +8 kilo i wygląda super! :-) Piersi, dupka, biodra - wszystko na swoim miejscu :-)

Gość Doroti1978
Ciąża to jest pewien sposób na przytycie ale nie każdej kobiecie zostaje coś po niej. Ja tak miałam a raczej mam. W ciąży przytyłam 10 kg a po ciąży nie zostało mi nic a nawet zgubiłam więcej niż zyskałam.

Gość Syniaa
Staram sie przytyc juz od wakacji lecz mi sie to nie udaje mierze 166 cm i waze 40 kg . . . naprawde jem co tylko moge, i nic : /

Gość Syniaa
Chciałabym przybrac jakies 5 kg.

Gość kaskak.
Oo jak super, nie jestem sama! :) Mam 166 cm wzrostu i ważę około 43-45 kg. Jem praktycznie wszystko. Mniejsze porcje, ale dość często. Naleśniki, placki, pierogi, białe pieczywo, zupy, słodycze, pizze, kebaby i inne takie. Około 6 posiłków dziennie, nie licząc jakiegoś batonika wtrynionego "w między czasie". Bardzo chcę przytyć, tak z 10 kg. Fatalnie się czuję z tym jak wyglądam, za rok wychodzę za mąż, nie chcę być wieszakiem, na którym wisi suknia ślubna :( ktoś ma jakieś pomysły? Znacie jakieś kaloryczne potrawy? Swojego czasu bardzo pomogło mi picie NutriDrink'a - maleńki kartonik kosztuje około 5 zł. Przytyłam, owszem, ale po odstawieniu - znów schudłam.

Gość misiek121319
a ja mam anoreksje. Chce przytyc bo wygladam jak kosciotrup a nienawidze jesc. Zaczelam Nutridrinki pic ale efekt marny. :((((( Jak przytyc?????

Gość Alicjaaa1989
hey wszystkim! Mam takie same problemy jak Wy! Ale przy tym nie umiem wogole jeść (nie jestem anorektyczka)! Nigdy nie mam ochoty na coś do jedzenia. Ale postanowiłam się zabrać za siebie, gdyż mój chłopak mnie ostatnio bardzo zmotywował! Uwieżcie przy wzroście 173cm waże 45- a czasem dobijam do 47kg:( Kiedyś byłam szczupła a teraz gwałtownie chudne i jestem wręcz chuda! Zastanawiam się z ta siłownią czy jeżeli będę ćwiczyć to czy jeszcze bardziej nie schudne? Jeśli znacie jakiś dietetyków którzy mogliby mi pomóc to prosze piszcie! i jeżeli znacie diety popgrubiające z małą zawartościa tłuszczu bo niedobrze mi jak jem tłuste rzeczy! Pozdrawiam i prosze piszcie!

Gość biała mewa
Do Kapki- gratuluje zrzycenia tylu kilogramów, mogłabyś nam napisać jak udało ci się to zrobić??!!

Gość fjggdfb
A ile masz lat? Tez bylam kiedy badzo chuda (35 kg przy 160 cm) W wieku 19 lat przytylam i uroslam, wazylam 47 kg przy 164 cm Niestety chcialam schudnac i od 8 lat, chudne i tyje na przemian 40-54 kg bedac chudzielcem marzylam o kobiecych ksztaltach, majac je marzylam o tym zeby wygladac jak kosciotrup, choroba Tobie zycze powodzenia W kazdym razie, mozliwe ze z wiekiem przytyjesz te pare kg Chociaz patrzac na moja przyjaciolke 168 cm i 44 kg a lat 24, nie mozna byc tego pewnym, biedna probuje sie utuczyc i niestety, taka jej uroda Powinnas sie bialko 1g na 1 kg ciala, duzo warzyw, owoce, ziarna zboz, zdrowe tluszcze Kalorii dziennie ok 2500

Gość Alicjaaa1989
dziekuje za pocieszeniee:) mam 19 lat.