Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jestescie zazdrosni

Zazdrosc - dowod milosci czy niepewnosci?

Polecane posty

Gość czy jestescie zazdrosni
fajny test.. ja chyba jestem troszeczke zazdrosnica ;) ale mysle, ze wszystkie kobietki sa troche zazdrosne o swojego faceta.. jezeli nie sa, nie zalezy im na nich... ale nie robie zadnych problemow swojemu facetowi, gdy oglada sie na inne bostwa na ulicy..

Gość eeeeehhhu
ja nie jestem zazdrosna tylko wkurzona na faceta, bo - probuje wzbudzic moja zadrosc - test jakis czy co ? ;) - nie potrafi splawic panienki, ktora krazy wokol niego zazdrosc typu "kto dzwonil?" u mnie nie wystepuje ;)

Gość takie_a_takie
W prawdziwej miłości nie ma ZAZDROŚĆI!!! kazdy sądzi wedlug siebie... jesli ktos zdaje sobie sprawe ze swoich skłonności do zdrady tego samego moze obawiac sie ze strony swojego partnera!! W mojej miłosci nie ma miejsca na zazdrosc-po co ona...? wiem jak kocham i wierze w magiczne uczucie-po co martwic sie na zapas?? jak zawiedzie i zdepta zaufanie to znaczy ze to nie ten jest dla mnie i tak miało byc...

Gość zgadzam sie
takie a takie: absolutnie sie z Toba zgadzam.. nie ma co sie martwic na zapas.. tez tak uwazam. a jezeli ktos moja milosc wykorzysta, nie wybacze..