Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAK MYSLICIE CZEMU

FACET ZAMILKL

Polecane posty

kurcze przeciez to wszystko nierealne, wirualne, spokojnie.. zawsze chcemy to, czrgo miec nie mozemy..

Gość aaa...jeza
słuchaj wiesz co za bardzo się angażujesz!! jak ktos siedzi na serwisie randkowym (tak jak ja) to ma ludzi z którymi pisze długie maile i smsuje na prawde sporo...i zachowanie tego faceta to norma!!! nie ma czasu to nie pisze i nie dzwoni..ma czas to pisze i dwoni i smsuje...a wszystkie kontakty sa raczej luźne i nikt nie czuje się do niczego zobowiązany...nawet jak maile sa długie jak nie wiem i opowiada się sobie rzeczy których by się nie powiedziało nikomu innemu. taki jest ten świat randkowy. czekaj spokojnie na rozwój wydażeń.

Po spotkaniu też może sie rozlecieć :o a ty tak nie lamentuj że obiecał zadzwonić a milczy .. ja też znajomym i bliskiej mi osobie obiecuję że wtedy zadzwonie ale zapominam :( i odzywam się po czasie :) więc radzę Ci zajmij się czymś i nie myśl tyle o tym :P

Gość Marrrrrta
Nie chcę się chwalić, ale jestem uważana za piękną dziewczynę. Wybaczcie że to dziwnie brzmi, ale taka jest prawda. Kiedyś na necie poznałąm fajnego faceta, ociągałam się z pokazaniem zdjęć, bo chciałam żeby mnie najpierw poznał. Gadaliśmy przez miesiąc, było cudownie, byliśmy sobą totalnie zachwyceni, telefony, sms, gg po kilka razy dziennie, rozmowy do rana. W końcu pokazałam mu zdjęcia. Odpisał "jest ok". Po czym... z dnia na dzień robił się coraz bardziej oschły. Nie wiedziałam czy to dlatego że pomyślał że jest dla mnie za brzydki czy może naprawdę mu się nie spodobałam. Ale postarajcie się to zrozumieć - rodzina, przyjaciele, faceci, wszyscy mówią że jestem piękna. Nie raz zdarzyło mi się że ktoś mnie zaczepiał na ulicy. Kiedyś, przez rok pracowałam jako fotomodelka. Więc nie wiem czemu tak...

Gość JAK MYSLICIE CZEMU
zadzwonil heh

Gość Firthlady
'Nastepnie w drugim smsie dodal, ze czuje sie wyroznoiny, ze poslalam mu swoje foty i bardzo za nie dziekuje. Slowem nie wspomnial o spotkaniu i tej kolacji... no i mial zadzwonic przeciez..' facet zadzwonił bo chciał być grzeczny skoro tak bezpośrednio pytasz o te foty. Zdystansuj się dziewczyno do tej znajomości bo w przeciwnym razie jeszcze pełno topików tu założysz :(

Gość Firthlady
'Kiedyś, przez rok pracowałam jako fotomodelka' mój pies też kiedyś pracował jako fotomodel. Powiedzieli, że do takiego żarcia to tylko on ma pysk :P

Gość JAK MYSLICIE CZEMU
firthlady spoko spoko:P zadzwonil, bo chcial i tyle

Gość Firthlady
jasne ... :( tylko potem nie pytaj 'jak myślicie czemu'

Gość JAK MYSLICIE CZEMU
firthlady ales sie mnie uczepila:( co ja zrobie, ze panikara ze mnie:P

Gość Wrom
Ale wy naiwne jesteście. Przecież zawsze powinno się trochę wyczekać dziewczynę aby straciła pewność siebie i zaczęła panikować czy wyobrażać sobie dziwne spiskowe historie. Zwłaszcza jak kobieta nam się podoba to nie można za ostro i szybko do niej podchodzić do ucieknie, albo stanie się zbyt nieprzystępna. Kiedyś wyczytałem, że kobieta jest jak cień, jak za nią biegasz to ucieka a jak idziesz w swoim kierunku to biega za tobą.

Nie chcę Was martwic ale uroda to rzecz gustu a faceci są zazwyczaj dziwni, przez miesiac rozmów wymyśli sobie jeden jakąs szatynkę ze śniadą cerą i co wtedy? Poza tym unikałabym facetów ktorzy unikają rozmów przez tel a dużo SMSuja, zawsze to jakies prawdopodobiestwo że w pobliżu jest ich kobieta, no chyba że jestem zbyt podejrzliwa ale ostrożności nigdy za wiele :)

Gość Wrom
Ale wy naiwne jesteście. Przecież zawsze powinno się trochę wyczekać dziewczynę aby straciła pewność siebie i zaczęła panikować czy wyobrażać sobie dziwne spiskowe historie. Zwłaszcza jak kobieta nam się podoba to nie można za ostro i szybko do niej podchodzić do ucieknie, albo stanie się zbyt nieprzystępna. Kiedyś wyczytałem, że kobieta jest jak cień, jak za nią biegasz to ucieka a jak idziesz w swoim kierunku to biega za tobą. Pierwszy post mi wcięło - albo będą dwa takie same.

Gość Koalina
to różnie bywa moja koleżanka jest naprawdę przecudną brunetką, o smagłej cerze, ciemnych oczach, pełnych ustach ale co z tego jak wyslala zdjęcia facetowi który woli eteryczne blondynki o drobnych rysach twarzy i niebieskich oczach :) i wtedy nie była w jego typie :) chociaż wg mnie jest śliczna

Gość jak myslicie czemu
hejka to znow ja;) otoz jak pisalam - wczoraj zadzwonil, gadalismy ponad pol godziny. Mowil, ze zwlekal z tel, poniewaz bal sie mojego glosu, myslal ze bede miec jakis "nieladny" hehe ale okazalo sie ze glos mam ok:D powiedzial, ze jestem atrakcyjna kobieta i ze sie mu podobam:) poprosil o spotkanie lecz od wczoraj sie znow nie odzywa! staram sie podchodzic do tego sceptycznie bo po pierwsze: on moze sieumawiac z wiekszosca dziewczat stamtad po drugie te foty co mi przyslal sa niezbyt wyrazne i nie jest powiedziane, ze mi sie spodoba hehe.

Gość 28
Ty jakas dziwna jestes....nie mozna do tego stopnia tak wszystkiego analizowac!! zajmij sie czyms, najpierw piszesz ze zasypywal Cie smsami a Ty mu lakonicznie odpowiadalas...a teraz Ci tego brakuje i znowu masz pretensje.... nie ma co za duzo o tym myslec, widac ze niedlugo jestes w serwisie randkowym...:)

Gość jak myslicie czemu
28---> masz racje, niedlugo jestem na randkach;) taka mam nature WSZYSTKO analizuje:( czekam az napisze, a jak napisze to potem sobie mysle "jejku przeciez on wcale nie jest taki fajny", chce a jednoczesnie sie boje chyba musze zaczac podchodzic do wszystkiego z wieksza rezerwa

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx
napisłaś wcześniej, że jest ze śląska, przypomina mi to moją sytuację sprzed ponad roku, czy on jest może z bytomia?

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
i jest dentysta ?

Gość jak myslicie czemu
xxxxxxxxxxxxxxxxxx----> nie, on nie jest dentysta i nie jest z bytomia;) wczoraj sie nie odezwal:O

Gość podnoszee
upupupupup

Gość gość
znalam kiedys dentyste z bytomia, niski brunet?