Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to ja Toja

ASTMA ASTMA ASTMA czy to jest???

Polecane posty

Już od dłuższego czasu mam takie dziwne uczucie cięzkości w płucach praktycznie cały czas, a nasila się ono kiedy np: wstane zbyt szybko, lub wychodzę po kilku schodach i momentalnie to uczucie sie nasila, przyspiesza mi się oddech, ale jest on płytki, noi zaczyna mi walić serce. Czasem mam rano lub wieczorem/w nocy takie napady meczocego kaszlu suchego. Na początku czerwca byłam chora, miałam zapalenie krtani i oskrzeli, wtedy lekarka pytała się mnie czy nie mam astmy - powiedziałam że nie. W czasie tej choroby brałam miedzy innymi Cortare. Ale przed tą chorobą miałam też takie objawy. Nie jestem na nic uczolona, w każdym razie nigdy nie byłam. Gdzie się robi badania na astme?? Potrzeba skierowanie?? I na czym one polegają?? Nie mam nadwagi, nerwicy, ani chyba problemów z sercem.

NA ASTME SPIROMETRIE MIęDZY INNYMI [DMUCHANIE W TAKą RURę] SKIEROWANIE POTRZEBNE OD ALERGOLOGA ALE TWOJE OBJAWY NA ASTME NIE WYGLąDAJą.

no a ja bym powiedziała,że to wlasnie wygląda na astme astmatycy z reguły nie cwiczą na w-f bo nie mogą sie przemęczać i dostają ataków po wysiłkach fizycznych no ale to musisz isc do alergologa