Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzeźnik999

sasiadka

Polecane posty

Gość rzeźnik999

moja sąsiadka tak mnie wku..... że zjadłbym jej wątrobe

Gość dery
ja na swojego mam ochote zwymiotować i nic więcej! bo napawa mnie obrzydzeniem.. :o

Gość dery
brzydziłabym sie mu podciąc gardło.. bleee w ogole go dotykac.. patrzec na niego.. fu fu fu!!

Gość porabało was zdeka

Gość wypijmy za błedy
;) no to co,po kielonku??

Gość dobry sasiad
Ja swoja sasiadke zerznalbym we wszystkich pozycjach , jak ja widze to od razu mam erekcje , tak mnie w spodniach cisnie .... :)

Gość wypijmy za błedy
no to na drugą nózkę żeby nie kulala ;) no to po kielonku :P

Gość rzeźnik999
nie moge pojąc jak to tłuste plotuszysko może dymac jej stary, ona sie nadaje tylko do uśpienia...no to siup! lufa!

Gość wypijmy za błedy
no to serwuję kiszone ogóreczki,grzybki marynowane no to co,po kielonku??? zdróweczko:D

Gość wypijmy za błedy
ej ja jestem kobitka:> sz sz sz sz sz sz sz szła dzieweczka do laseczka i jeszcze raz to samo kielonek dla wszystkich :P

Gość wypijmy za błedy
czas to pieniadz :P no to serwujemy polędwiczkę z grilla a później po kielonku :D i tak jeszcze z pięć razy a później jak wstanę jak przyqr..ę w ten blond łeb zdziry zza płota to spadniei będzie się tak toooooooooooooczyć jak najdalej ode mnie 😡

Gość wypijmy za błedy
jaka konkurencja?? to najgorszy smieć pod słoncem :) Gorsza jak pies ogrodnika grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ona z tych, niech wszystkich szlag wokół trafi byle bym ja miała cudnie :/ już mi się scyzoryk otwiera. pójdę naostrzyć tasak I jeszcze jeden i jeszcze raz .....

Gość wypijmy za błedy
ło matko świnta --> w sam raz bo u mnie już dno widac :D

Gość wypijmy za błedy
no to zdróweczko.... do dna :D aaaa karniak się nalezy,już polewam do szklanki :D no to jednym łyczkem:P

Gość wypijmy za błedy
|^^^^^^^^^^^^^^|| | ZIMNE PIWKO ||'""|""__,_ | _____________ ||__ |__|__ |) |(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)

Gość wypijmy za błedy
aaaaaaaaaaaaaaa jeszcze to Wam zostawię i muszę się oddalić :) ...... ____ ......{......} ......{____} ......|......| ......|......| ......|......| ...../........\ .../............\ ../...............\ /.......….....\ |……..………….| |……..………….| |……..………….| |……..………….| |……..………….| |……..………….| |……..………….| |...................| |...................| |……………………...| |……………………….| |...................| |...................| |_____________|

Gość Tower Bridge
a moja sąsiadka zza ściany z klatki obok słucha disco polo i Mandaryny, i czasami Modern Talking , jest gruba i ma 3 dzieci, zawsze sobie wyobrażam ,że ona tam sobie tańczy za ścianą i mnie to śmieszy ;) :D :D

Gość rzeźnik999
i pomyśleć że wszystkiemu winna sąsiadka................tzn, yyyyyyyy, że tą miłą imprezke zawdzieczmy tej jędzy z 3 piętra ...hehe

Gość kacgigant
a na kaca cos macie?