Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Majeczka_

Problem z facetem - podkrada mi rajstopy i ponczochy

Polecane posty

Gość _Majeczka_

Co mam zrobic? Nakrylam go jak podbiera mi rajstopy i ponczochy. Poza tym zauwazylam slady uzywania - sa rozciagniete. Wydaje mi sie ze je nosi jak mnie nie ma w domu. Jak z nim o tym porozmawiac? Poradzcie mi dziewczyny. Aha zauwazylam ze od poczatku fascynowaly go moje nogi i teraz kojarze ze to chyba to co nosze a nie ja sama :( Pare razy kupil mi takie fajne samonioski, pare razy fajne rajtki... Boje sie ze myslal wtedy nie tylko o mnie. Co zrobic by go nie urazic? Jak z nim porozmawiac o jego fantazjach? Czy mozna go tego oduczyc?

Gość Nico
Pozwól mu nosić, kup mu rajstopy na sex w łóżku z Tobą. No i ciekawe co dalej!

Gość Potwierdzam
To ze zostawi troche spermy na twoich rajtkach to jeszcze nie tak zle pogadaj z nim albo jakos specjalnie (zauwaz) ze ma twoje rajtki na sobie pozatym jezeli to lubi nie powinno Ci to przeszkadzac chodziaz sama wiem z doswiadczenia ze denerwowalo mnie jak mojej mamy znajomy podkradal mi ta czesc bielizny zreszta robi to do dzis denerwuje mnie to jak mam kropki w czesci `majtkowej` jego spermy ale taz sama niewiem jak zwrocic mu uwage chyba zostalo nam sie pogodzic

Gość kup dla niego rajstopy
powiedz facetowi , że dbasz o jego zdrowie i żeby nie czuł chłodu jesiennego , że teraz wszyscy faceci noszą rajstopy :)

Gość wacek
dobrze ,ze Ci podpasek nie podkrada

Gość ojojkumm
albo skorzanych spodni, szczesciara z ciebie

Gość lubiący rajstopy
Pozwól mu je nosić. A najlepiej powinien miec swoje czy rajstopy czy pończochy. Na zachodzie sporo facetów już zakłada rajstopy i nie jest to nic gorszącego. Sam lubię chodzić i w rajstopach i w pończochach szczególnie w chłodne dni i jestem normalnym facetem. Powinniście je nosić w domu razem a pewnie będzie Tobie bardzo wdzięczny.

Gość to jest prawda
ten temat założył facet na 100%

kurde ja jestem dziewczyna a nienawidze rajstop... wole ponczochy. nie czaje co jest z tym noszeniem tego przez facetow! to naprawde jest jakies zboczenie chyba

Gość marian gatta
to rzadne zboczenie też nosze rajstopy i juz jest super

Gość Iwona-Monika
Widzę że nie tylko ja mam takiego rajtuzianego faceta. Ja z moim też coś takiego zauważyłam. On moje rajstopy, czy też pończochy po prostu zbiera. Nie wiem skąd się to u facetów bierze, ale widzę że go to bardzo kręci. Jak się podrą, to je chowa gdzieś do szafki. Z bielizną jest to samo. Majtki czy staniki też je chowa. Na pytanie po co to robi, odpowiada - że to jego hobby. Przez 15 lat naszego związku uzbierało mu się już tego trochę. Ja nie mam nic przeciwko temu, bowiem różne ludzie rzeczy zbierają. Jest skłonny do tego, aby przypomnieć mi datę i miejsce w którym poleciało mi oczko w rajtuzach. Czy ktoś wie po co oni to robią? Wiem że bardzo pociągają go moje nogi. Mówi że bardzo mu się podobam w rajtuzach, czy pończochach. Nawet kochamy się właśnie w pończochach. On wprost to uwielbia. Ja nie mam nic przeciwko temu, ale chciałabym wiedzieć co jest takiego w facecie, że upodobuje sobie takie a nie inne rzeczy? Może ktoś mi to wyjaśni?

Gość rajstopowy szal
Moj tez mi podkrada moje rajstopy. Co ja mam zrobic? On ciagle mowi ze tego nie robi, ale ja wiem ze on to i tak robi Po co mu sa potrzebne moje rajstopy i do czego?

Kiedyś podkradałem, a teraz noszę, czasami zona sprawdza czy mam na sobie jak wychodzę do pracy, no i co z tego? Kup mu rajtki niech nosi, to Ci nie będzie podkradał!

Gość Iwona-Monika
Nico A powiedz, po co to robiłeś? Do czego były Ci potrzebne rajstopy? Czy nie dostawałeś tego, co chciałeś od swojej wybranki? Czy masturbowałeś się przy tym? Czy podniecał Cię zapach pozostawiony na rajstopach? Odpowiedz mi na te pytania.

Iwona-Monika spać nie możesz po nocach? Odpowiedź moja nie,nie .......nie. Rajstopy zamiast cienkich kaleson. Kobiety naszą spodnie 99,99% populacji, rajstopy pod spodnie i ciepło im w tyłki. Dlaczego facet tak nie może ?

Gość Iwona-Monika
Nico Jak mam nocne dyżury (służba zdrowia), to i siedzę na necie w dyżurce. W domu też mam net, ale tu jak się nic nie dzieje, to sobie dla zabicia czasu siedzę i czytam. Kafeteria jest działem przeważnie dla kobiet i dlatego tu zaglądam i czytam o różnych sprawach.

Gość Iwona-Monika
Acha... Jeszcze jedno. Mój zamiast kaleson nosi getry , ale tylko zimą. Nie mówię że facet nie może nosić rajstop, ale po co mu moje podarte rajstopy czy pończochy? Chyba związane jest to z masturbacją. Wiem że lubi kiedy ja je zdejmuję i daję mu je... Uśmiecha się wtedy i wiem że mnie pożąda. Potem się kochamy. Daję mojemu mężczyźnie to co chce. Myślałam że o Ciebie Nico, nie dba Twoja partnerka i że nie dostajesz tego, czego byś od niej oczekiwał.

W zime też nosze getry o 10 lat, nie podkradam używanych przepoconych rajstop żonie ani innych części garderoby, często je Jej piorę. No cóż rajstopy na damskich nogach to przepiekny widok, ostatnio byłem w sklepie obuwniczym, buty przymierzała kobieta w pieknych rajstopach, cudowny widok, nie mogłem oderwać wzroku od jej pożądliwych ud w tych rajstopch, niestety żona wychodziła ze slkepu to i ja musiałem!!! Byłem po prostu jakby trochę zaszokowany tym widokiem. Innne kobity oczywiście w męskich spodniach, totalny damski fetyszyzm męskimi spodniami. Myślę że obecnie wszystkim kobitom mózgi sie poodwracały o 180 stopnii! Dotyczy to 99,99% dziewczyn i kobiet w tym krajuuuuuu! Kobieta w pończochach i rajstopach to ewenement ale za to jaki cudownny!!!! Chodźcie kobitki w ładnych rajstopkach, dajcie sobie pooglądać wasze seksowne udeczka, nózki!!!!!!!!!!!!

Iwona-Monika kup mu na gwiazdkę rajstopy typu bikini, i opisz czy był zadowolony. Zrób mu przyjemność!!

Gość Iwona-Monika
Nico Robię mu przyjemność, zostawiając mu swoją garderobę. On to bardzo lubi. Takiego ma bzika. Ale zauważyłam że mężczyzn bardzo podnieca zapach. Potrafią wyczuć woń, jakiej ja nie wyczuję. My kobiety jesteśmy bardziej spostrzegawcze, i w mig dojrzymy ślady szminki na kołnierzyku. Owszem, wyczujemy zapach damskich perfum na ciele mężczyzny, ale teraz te zapachy są tak różnorodne, że czasem facet użyje perfum damsko-męskich i tu zaczyna być problem... Był, czy nie był ...? Ma jakąś, czy tylko taką wodę zastosował? A może był w perfumerii...? Może szukał czegoś dla mnie? Powiem Ci że on umiejętnie umie dobrać zapach mi odpowiadający. Pod tym względem bardzo go podziwiam. Zna mój gust i wie co lubię i co mi może się spodobać. To samo jest z butami, bluzką czy kiecką. Pod tym względem można go podziwiać. Umiejętnie potrafi dobrać też i biżuterię. Pod tym względem jest fantastyczny - nawet moje koleżanki go podziwiają. A że ma takiego bzika na punkcie mojej bielizny... Chyba każdy facet ma coś takiego w sobie.

Gość noszę
Iwona-Monika Zastanawiasz się dlaczego rajstopy są fetyszem dla mężczyzny. Najprawdopodobniej w skutek zaistniałego w dzieciństwie zdarzenia związanego bezpośrednio lub pośrednio z rajstopami i damską bielizną Twój mężczyzna doznał silnego podniecenia, które na trwałe zostało zapisane w jego mózgu. Takie przeżycia z dzieciństwa bardzo trudno jest wymazać z pamięci, zostają i czy tego chcemy czy nie mają na nasze zachowanie ogromny wpływ.

Gość Iwona-Monika
Zauważyłam że on jest zafascynowany tym co robi. Nigdy mi to nie przeszkadzało, ale chciałabym wiedzieć, co takiego w mężczyźnie siedzi by tak się podniecać kobiecą bielizną? Mnie to absolutnie nie przeszkadza, a wręcz jestem skłonna do tego, by mój facet był cały czas zafascynowany mną. Odpowiada mi taki układ, bowiem wiem że mnie pożąda i nie pożąda żadnej innej. Dlatego go bardzo kocham.

Gość noszę
Może chce być taki ładny jak kobieta, a u kobiety najbardziej podobają mu się nogi z pupcią i stąd ten jego pociąg do rajstopy.

Gość qazmmxccc
lubie walnac gruszke na rajstopki :)

Gość Super MAN tez nosi rajstopy
Nie ma sie czego wstydzic przeciez sa rajstopy meskie http://www.rajstopy.6x.to . ------------------------------------- http://www.rajstopy.6x.to . Tutaj mozesz je kupic !!!!! http://search.ebay.pl/search/search.dll?cgiurl=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.pl%2Fws%2F&fkr=1&from=R8&satitle=levee+woman&saslc=3&floc=1 -------------------------------------------------------- http://search.ebay.pl/search/search.dll?cgiurl=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.pl%2Fws%2F&fkr=1&from=R8&satitle=levee+woman&saslc=3&floc=1 ------------------------------------------------------ Zycze wam milego noszenia rajstop meskich !!!!

Gość nieznany
sam tez lubie pończoszki co w tym złego

Gość nieznany
co jest nie tak

Gość gość
ja tez nosze rajstopy moja dziewczyna o txm wie i jej to nie przeszkadza a pierwsze pary sama mi kupowala bo sie wstydzilem teraz juz sam kupoje i rie nie wstydze