Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Majeczka_

Problem z facetem - podkrada mi rajstopy i ponczochy

Polecane posty

Gość gość
a ja lubie wąchać uzywane pończochy i rajstopy :).. o ten zapach właśnie chodzi najwięcej :)

Gość Kris1
Wielu facetow nosi dzis rajstopy i ponczochy.Ja tez i nie ukrywam , ze nosze je bo po prostu uwielbiam je miec na nogach,czuc je na sobie.Nie nosze ich "zamiast" kaleson.Sa jedna z najwazniejszych rzeczy w moim zyciu.Zaluje jedynie ze nie mam zgrabnych nog i w ogole ze nie mam kociecych ksztaltow bo byloby mi latwiej a tak musze sie wiecznie konspirowac.Nie nosze grubych tylko te cienkie max.20 den

Gość panandtilt
o co tyle halasu ? pewnie chodzi rabowac banki

Gość gość
I LOVE STOCKINGS

Gość gość
A ja je zakladam do mastutbacji.

Gość stocking
poprostu faceci uwielbiaja kobietczochach lub rajstopkach bo wygladaja w nich kobieco rajstopy lub ponczochy sa symbolem delikatnosci

Gość stocking
ja osobiscie uwielbiam kobiety w rajstopach lub ponczochach ale tylko tych cienkich takze kabaretki mnie nie pociagaja wogole jak bym mial kobiete to chcialbum by takie rzeczy nosila

Gość gość
"""lubiący rajstopy Pozwól mu je nosić. A najlepiej powinien miec swoje czy rajstopy czy pończochy. Na zachodzie sporo facetów już zakłada rajstopy i nie jest to nic gorszącego. Sam lubię chodzić i w rajstopach i w pończochach szczególnie w chłodne dni i jestem normalnym facetem. Powinniście je nosić w domu razem a pewnie będzie Tobie bardzo wdzięczny."""" ----takie wpisy lubie majbardziej.Powinienes zostac bajkopisarzem.Wiesz dlaczego bo umiesz je pisac.Takie zagajenie jak"za gorami za lasami"mozna zastapic"na zachodzie juz".Nastepnie wystarczy napisac"sam tez nosze rajstopy"i juz wszyscy lykneli kilo kitu.Jest tylko jeden problem.Wlasciwie to to jest problemisko bo wiesz co-ja od 20 lat mieszkam na tym"zachodzie"i niczego takiego nie zauwazylem.No ale nie mieszkam "za gorami i za lasami" wiec byc moze to tam wszystko sie dzieje.

Gość gość
""""Kris1 Wielu facetow nosi dzis rajstopy i ponczochy.Ja tez i nie ukrywam , ze nosze je bo po prostu uwielbiam je miec na nogach,czuc je na sobie.Nie nosze ich "zamiast" kaleson.Sa jedna z najwazniejszych rzeczy w moim zyciu.Zaluje jedynie ze nie mam zgrabnych nog i w ogole ze nie mam kociecych ksztaltow bo byloby mi latwiej a tak musze sie wiecznie konspirowac.Nie nosze grubych tylko te cienkie max.20 den """" ---a byles u takiego pana w bialym kitlu po porade?Co powiedzial ten pan?

Sam noszę damskie rajstopy, pończochy, damskie majtki itp, nie kryjąc się specjalnie z tym. Małżonka w pełni to akceptuje i wspólnie świetnie się bawimy, nie mam zamiaru nkomu tłumaczyć dlaczego a wszystkie sprzeczne wypowiedzi innych na ten temat mam głęboko w dupie

Gość Attitude
ja właśnie założyłem cieniutkie 10 na świeżo ogolone nogi i jest mi cudownie. Dodam że noszę też złotą bransoletkę na kostce....

Gość gość
Jesli interesuje was temat noszenia damskiej bielizny przez panów to zapraszam do dyskusji na http://rajstopki.esy.es jest to forum które dopiero zaczyna swoją działalność.

Gość gość
Ją także podkradam żonie rajstopki

Gość rajstopowicz
Chodzę w rajstopach 8-15 den bdb sie w nich czuje. Moja to akceptuje, lepsze jak kalesony, lubię czarny,ciemny brąz,grafit. Zapraszam do dyskusji na email

Gość gość
gorzej jakby kupił sobie sukienki i powiesił w szafie

Gość gość
Ja długo skrywałem przed żoną, że lubię i czasami noszę rajstopy i pończochy. Kiedyś zdradziłem jej ten sekret. Zareagowała normalnie. Teraz mam swoją szafę, kilkanaście par które regularnie noszę i co najwązniejsze żona o tym wie.

Gość gość
ja np pizbyłam się podkradania w ten sposób ze do kochania każę mu je zakładać obowiązkowo .Na allegro kupiłam mu pas cnoty za 30 zł obowiązkowo mu zakładam !!!

Gość gość
witam czuje sie rewelacja w rajstopach i jest cieplo i wygodnie sie chodzi i nie przeskadza mi

Gość gość 4 11 2016
witam czytalem opisy ze pisza niektore kobiety ze facety sa zboczone a wcale nie jest to ze nasza rajstopy albo ponczochy a wykonanie jest to samo ty tylko roznia sie gura a ja zdecydowanie wole rajstopy czy ponczoch jest rewelacja i nic mi nie przeskadza w noszeniu a kalesony odzucam zdecydowenie nie nie i jest nie wygodnie i tak sie przedstawia sprawa

Gość _Majteczka
A mój mi pożarł wszystkie majtki i łechtaczka mi teraz furkoce na wietrze.

Gość phillips
Ja uwielbiam przebierać się w czarne rajstopy i pończochy, szczególnie 8-20 DEN. Są bardzo podniecające. Robię to od 7 klasy. Obecnie mam 40 lat. Rodzice wiedzą o tym, że lubię się przebierać. Uważają to za zboczenie. Nie pozwalają mi na to.

Gość gość
Tak jak wszystko z dobrym umiarem nie szkodzi a kwestia gustu WARA

Gość gość
jatez je uwielbiam jak sie nim ocieram i glaszcze mysle ze wielu facetow to robi sprawdzajcie w koszu na bielizne kiedys u kolezanki podebralem fajnb bielizne

Gość gość
ja tez lubie

Gość gość
ja tez lubie wasze rajstopki bardzo mnie miziaja

Gość gość
za jakis czas byle u m tej kol ale przdemna poszla do lazienki pozniej wchodze jakby celowo zostawila jeszcze cieplutkie figi satynowe blu i ponczoszki samonosne musialem sie nimi onanizowac pozniej pytala co tak dlugo rece mylem jak by z usmieszkiem

Gość gość
jatez je lubie ten dotyk jest niesamowity ide do lazienki nawet do znajomej a ona ma fajna bielizne

Gość gość
dzidwczyny ja zakladm rajstopki i mnie podniecaja i wtedy sam sie glasze