Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Majeczka_

Problem z facetem - podkrada mi rajstopy i ponczochy

Polecane posty

Gość gość
W średniowieczu to pierwsi faceci nosili pończochy a kobiety podpatrzyły.

Gość gość
Ale teraz k***a już nie jest średniowiecze, nieprawdaż?

Gość gość
ja tez lubie nimi sie dotykac uwielbiam te mietkosc nylonu zawsze robilem to w pralni ale zostalem przylapan w rajstopkach

Gość gość
lubie rajstopki chcesz pogadac dlaczego tel 888836188

Gość gość
ja tez je lubie zakladam w pralni fajnie nim sie miziam rewelacja az zostalem przylapany chcesz pngadac jakie to uczucie 888836188

Gość gość
każdy kolekcjonuje "co lubi". Ja jestem dość rozwiązłą panią i przez moją "sypialnie" przewinęło się bardzo wielu mężczyzn. Seks oczywiście bezpieczny, w zabezpieczeniu, które panowie zostawiali u mnie. Dla zabawy zaczęłam zbierać te prezerwatywy zawiązując górę na supełek. Każda włożona do małego pojemniczka, takiego, który kupuje się w aptece do badania moczu z karteczką "czyj to skarb i z numerem". Na kompie baza ze zdjęciami właścicieli tego "unikalnego materiału biologicznego". Pewnie jak znajdę stałego partnera na całe życie to tą kolekcję zlikwiduję ale na razie mam dla zabawy. Niektórzy mają u mnie zdeponowane "parę próbek". Sperma oczywiście po czasie wysycha ale coś tam na dnie kondoma zawsze zostaje.

Gość Pantyhose
Jakieś 2 miesiące temu przyznaLem się dziewczynie, że kręci mnie damska bielizna. Była lekko zaskoczona bo nie wygladalem na osobę biegajaca w rajstopach po domu. Na chwilę obecną kochamy się w damskiej bieliźnie i jest nam cudownie. Nawet nie ma nic przeciwko jak chodzę po domu w rajstopach i seksownej koszuli. Życzę wszystkim w podobnym temacie takich dziewczyn jak ja mam. Bardzo ją kocham i chcę tylko z nią uprawiać sex. Cieszę się, że akceptuje mój fetysz i bardzo doceniam to, że nie robi mi problemów. Nie wiem co w tym jest ale od dawna rajcowaly mnie damskie ciuchy i od lat się w nie przebieralem. Pamiętam, że od dziecka zwracałem uwagę na kobiety w rajstopach /ponczochach. Od podstawówki podbieraLem mamie bieliznę i w niej paradowałem po domu. Zostało mi to do dziś choć mam ponad 30 lat. Cieszę się, że w końcu mogę swobodnie poruszać się po mieszkaniu w tym co kocham najbardziej i jestem mega szczęśliwy. Pozdrawiam wszystkic.

Gość gość
ja tak je lubie zakladac i nimi sie mizac podbieram zonie i kol z kosza w lazience

Gość gość
lubie ten dotyk nimi sa fajnie miziaja

Gość gość
sama jesteś problemem

Gość gośćpoter77
a czemu Ewa zerwała jabłko ? no to jest bardzo podniecające ...fajne w dotyku w ogóle jeśli kupisz mu pończochy by je zakładał to wiec ze to najlepszy prezent niż flaszka bedzie Cię na rekach nosić

Gość gość
Ja tez lubie rajstopy biielizne damska fajnie sie w nia ubierac jest taka delikatna

Gość gość
Rajstopy sa super

Gość gość
Lubie sre nimi miziac

Gość gość
Dlaczego kobiety nie potrafia zrozumec ze to nas kreci niech odpowie

Gość gość
Rajstopki to rewelacja

Gość gość
Ja również uwielbiam nosić damska bieliznę. Jak jestem sam w domu to ubieram stringi, biustonosz, rajstopki / pończochy oraz sukienkę. I potrafię nawet w nich się onanizować. Jest to bardzo przyjemne uczucie. Jakbym mógł chodził bym ubrany tak 24/7, ale niestety nie da rady. Chociaż w tym momencie mogę się zabawić w rajstopach. To jest super. Uwielbiam uczucie rajstop na swoich nogach.

Gość gość
Ja tez nosze rajstopki ponczoszki lubię cienkie czuje sie super jak ulegla d**eczka lubie wtedy czuc dildo w pupie odlot polecam

Gość gośćbogdan
To zglos to na policje

Gość gość
Powiem tak lubie je od lat gdzies dotknąlem i poczulem ich fajowydotyk uwielbiam sie nim glaskac podniecaj mnie

Gość gość
Ja sam uwielbiam zakładać damskie części garderoby i nie oznacza to, że jestem gejem. Kocham zakładać pod spodnie jeansowe, które są jasne i w dodatku podarte, rajstopy czarne, stringi i inne damskie ubrania