Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaalaaaa

jak stracic apetyt???

Polecane posty

Gość mdk,
Popijać wodę i żuć gumę. gówno prawda! Mi jedyne co pomaga to śniadanie z chlebków chrupkich sonko (tzw. "lekkie") z np. pasztetem drobiowym dla dzieci. Dość smaczne, zpycham się nimi i apetyt mniejszy o wiele na cały dzień. Nic innego mi nie pomagało:(

Gość gość
woda woda woda! trzeba popijać caly dzien i się nie chce jesc :) na prawde zauwazylam ze jak w dany dzien mniej pije to mam wieksza chec do podjadania i czesciej mam ochote cos zjeść :/ na poczatku trudno sie przyzyczaic do picia wody ale po pewnym czasie wchodzi to w nawyk i trudno bez niej żyć ;p

Gość gość
Mnie pomaga zielona kawa do picia: http://www.zakawowani.pl/pl/p/Zielona-kawa-wspomagajaca-odchudzanie-500g/117 Pół godziny przed posiłkiem wypijam filiżankę i zjadam o połowę mniej niż normalnie, no i do następnego posiłku nie chce mi się podjadać. A jak jestem na mieście nie mogę się napić zielonej kawy wypijam sporo wody, żuję gumę lub zjadam kilka tictaców:)

Gość gość
wpisz w wyszukiwarke -------zdjecia wrzodów, syfilisu,

Gość gość
Kolejna reklama zakawowanych-ludzie,wszędzie się wpychacie w niezbyt inteligentny sposób!

Gość gość
Ja zawsze miałam apetyt na wieczór.Poszłam do dietetyczki ułożyła mi jadłospis i jak gotować.W ciągu miesiąca schudłam 5 kg i tyle chciałam.Teraz się martwię bo nie chcę schudnąć więcej,a chudnę bo mam brak apetytu i tak na siłę jem.Musisz mieć silną wolę to żołądek się skurczy.

Gość gość
posypuj jedzenie czyms no na spokojnie :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
Kurcze ja nie lubie liczyc kalorij ani uwazac co jem. Jem co lubie i jak to zmienic nie mam silnej woli .wolalabym zjesc cos co mi sprawi niechec do jedzenia .

Gość gość
Dostać depresji...

Gość gość
na zahamowanie łaknienia polecam ci to https://fittspray.com/, u mnie sprawdza się bardzo dobrze