Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mańka21

krwawienie z odstawienia

Polecane posty

Gość mańka21

Witam, skończyłam w środe drugie opakowanie Yasmin, dziś mija 4 dzien a okresu nie mam, po pierwszym opakowaniu okres wystąpił w drugim dniu odstawienia. Czy któraś z Was też tak miała? Zaczynam się martwić. Tabletki zażywałam zawsze, regularnie.

może jeszcze wystąpi krwawienie.. być może ze stresu sie spóźnia

Gość manka21
Pomóżcie prosze, czy u którejś z Was nie wystąpiło kiedyś krwawienie w przerwie 7 dniowej?

Hej Z tym krwawieniem bywa różnie, pytałam mojej gin. U mnie pojawia się 4,5 lub 6 dnia po odstawieniu. Myślałam, że coś jest nie tak, ale lekarka powiedziała, że to normalne. Czasem zdarza mi się, że krwawienie jest bardzo deilkatne (używam wkładek nie podpasek przy krwawieniu). Pozdrawiam

Gość quv
ja brałam tabsy przez 2 lata najpierw krwawienie miałam w drugim dniu od odstawienia a potem przesuwało się aż ustabilizowało na dniu... piątym (a wypadku stresu szóstym)

Gość bezmyslan kobieta
nic sie nie martw przy braniu tabletek tak sie zdarza..ja biore juz kilka lat..od 5 mies yasmin i co rpawda nie mialam tak..ale to mozlwie okres sie pojawi..a jesli sie nie pojawi to tez moze tak byc..idz wtedy do gina

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiitam
ja biorę kilka lat, rok temu po raz pierwszy w ogóle się nie pojawił. lekarz powiedział, że może tak być, dla pewności zrobiłam test, po pół roku powtórka, teraz nie mam krwawienia drugi miesiąc pod rząd, ciąży nie ma, wszystko ok, odstawiam tabletki, bo wolę czasami ten okres mieć.

Gość wielkaimprowizacja
Ja wlasnie mam tak samo przy pierwszym opakowaniu dostalam w drugi dzien a teraz po drugim opakowaniu jest 3 dzien a krwawienie nie wystepuje. Zaczynam sie zastanawiac....a Wy zazwyczaj w ktore dni dostawalyscie?? W ten sam co po pierwszym opakowaniu??

Witajcie. Krwawienie z odstawienia może się pojawić 2,3,4,5 a nawet 6 dnia po odstawieniu pigułek. U mnie jest różnie raz 4 raz 5 dnia. Tym nie należy się zamartwiać, aby tylko się pojawiło w tej 7 dniowej przerwie. Pozdrawiam.