Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ericcca

Ciaza?Jakie prawdopodobienstwo?

Polecane posty

Gość Ericcca

Pytanie : spedzilam tydzien z facetem , akurat jak mialam dni plode.Nie zabezpieczalismy sie ale nie "zostawal we mnie"Kochalismy sie raz/dwa razy dziennie zawsze po stosunku bralismy prysznic (wiem ze to nic nie daje,opisuje fakty...).Od 5 dni jest mi niedobrze (ale mi jest czesto niedobrze bez powodu), mam 37° , wczoraj mialam miec okres.Waszym zdaniem , bez zlosliwosci prosze jak duze jest prawdopodobienstwo ze moge byc w ciazy. Dodam jeszcze,ze mam 30 lat i pigulek nigdy nie bralam ,ale tez w dni plodne nie kochalam sie nigdy wuecej niz raz...

Gość oczywiscie ze jesteś w ciazy
Trzeba byc jakimś przyglupem, zeby myśleć, ze prysznic to metoda antykonxcepcyjna, kazdy wie, ze prysznic wprowadza spermę głebiej przy podmywaniu od dołu.

Gość Ericcca
Po pierwsze nie jestem przyglupem , po drugie analfabeto , napisalam "zawsze po stosunku bralismy prysznic (wiem ze to nic nie daje,opisuje fakty..." !

Gość sorry a
co ma do rzeczy ile razy dziennie?

Gość Ericcca
Raz lub dwa , rano i w nocy.

ale sorki Masz 30 lat a nie zabezpieczyłaś sie chociaż głupimi globulkami nawet w dni płodne?? tak tylko robią dziewczyny które mówią sobie a może nie wpadne

Gość Ericcca
Nie prosze o kazania, tylko o wasze informacje odnosnie mozliwosci /prawdopodobienstwa zajscia.

no to prawdopodobieństwo jest bbb duże.. ja tez sie boje ciazy ale sie zabezpieczylam ale przez niektore okolicznosci nie bralam regularnie tabl.. wiec wole zrobic test.. Tobie radze to samo taki jak Quick viue on podobno jastb bardzo czuły i wykrywa wczesnie ciazy

Gość jest to około 99
Zadowolona? Ty nawet nie jesteś przygłupem, ale kretynka, jeśli masz 30 alt i pytasz na forum , zamiast isć i zrobić badanie krwi , które po tygodniu daje 100% pewność. IDIOTKA. Boże, teraz to juzwiem, dlaczego te 30 letnie baby z ktrymi pracuję są takei głupie , jakby miały 15 lat.

Gość Ericcca
Tak, zadowolona.Moj lekarz jest na wakacjach , wraca w srode.Okres mialam dostac wcozraj ,a dzisiaj , geniuszu , jest niedziela.

Gość Ericcca
Myslalam , ze tu sie pisze by pogadac a nie stwarzac klub depresyjnych frustatow!

Gość sorry ale ty masz
coś z głową . Jaki klub depresyjnych frustratów? Chyab wiedziałaś, ze maszo owulację, to mogłaś założyć chłopu gume na instrument i nei zakładałabyś idiotycznych tematów. własnei to jest to czego neinawizę w takich kobieciatkach - stara baba, 30 lat na karku, a zachowuje sie jak 12 latka - czy mogłam, jakie jest prawdopodobieństwo, itp. A dlaczego sie nad prawdopodobieństwem wtedy nei zastanawialaś - 10 zl na prezerwatywy było zal?

Gość Wioletka
Prawdopodobieństwo jest bardzo duże i nie tępie tego tematu bo zdarza się

Gość Pękła gumka wczoraj -
- co robić???? :((( ile kosztuje "pomen" - i czy jest bez recepty? wie ktoś? jestem kilka dni po okresie, duże ryzyko??? :(((

taka tabletka \"72 h po\" jest na recepte i kosztuje ok 70 złoty

Juz spiesze z radą ;) od razu powiem ze współczuje :( A wiec teoretycznie zaraz po okresie ryzyko wpadki jest małe ale nigdy nic nie wiadomo...ja na pewno kupiła bym Postinor hmm tylko koszt to ok.70-90zł...a no i musisz sie spieszyc bo masz 2 doby...powodzenia

Gość Ericcca
Nigdzie nie bylo napisane "Boze co ja teraz zrobie" czy "Nie stac mnie na dziecko" .Ciaza to nie tragedia , chyba ze Wy tak uwazacie albo czytacie miedzy wierszami czego ja nie napisalam! Bylismy swiadomi ze ciaza jest mozliwa a pytanie (powtarzam tym ktorzy go nie zrozumieli) brzmialo jakie WASZYM ZDANIEM jest prawdopodobienstwo , ze....

Gość Ericcca
A jednak nie jestem....Wlasnie dostalam @

Gość mamba85
No na przyszlosc troche rozsadku zalecam !Bo mialas wiecej szczescia niz rozumu ze nie wpadlas!W tym wieku to sie powinno os na ten temat juz wiedziec!Ja bym umarla ze strach na sama mysl ze mam dni plodne i bede sie kochac nawet z gumka!

Gość Ericcca
Zrobilam test.

Gość Ericcca
Wcale nie jestem pewna czy bedziemy uwazac...

Gość lerajie
12 dni nie mam okresu a 23.07 kochałam sie z moim chłopakiem tylko ze okres powinnam dostac ok 26 wiec to były niepołodne,mielismy prezerwatywe a On nie skonczyl we mnie..chce zrobic test. to bylby 2gi tydzien strasznie sie boje zwłasza ze to byl moj 1 szy raz! mam 17lat i sie stresuje..co powinnam zrobic? martwic sie czy nie? i do ginekologa raczej nie pojde bo mieszkam w malej wiosce i nie mam dojazdy zbyt.. pomożcie błagam!! piszcie na moj e-mail lerajie@o2.pl tylko na niego prosze!! pomóżcie mi!!

kup test ten mi poleciła pani doktor Quick viue i on kosztuje ok 13 zł a wykrywa ciaze juz po tygodniu

przeciez ta kobieta mogła chcieć zajść w ciąże, wiec dlaczego na nią co niektórzy naskoczyli i stwierdzili, ze pożałowła na prezerwatywy:/ Ma 30 lat i jest świadoma tego, ze w dni płodne zachodzi się w ciąże...pytała tylko o prawdopodobieństwo!

Gość Ericcca
Dzieki! Hurra ! Chociaz jedna ;)

Gość ale wy dziwne...
odnoszę wrażenie ze niektorzy na tym forum nie umieją czytać ze zrozumieniem, a po drugie: więcej kultury... Robicie z igły widły, ja nigdzie nie zauwazyłam : o boze co ja teraz zrobię jak bedę w ciąży, a wy krytykujecie za brak zapezpieczeń i tego właśnie nienawidzę w młodych dziewczynach, które "zakładałby gumę na instrument" i się mądrzyły (odnoście powyższych postów), nauczcie się czytać ze zrozumieniem!

Gość kkkkicia
te młode dziewczyny majaczasami wieksza wiedze i poczucie odpowiedzialnosci od 30stek

Gość Ericcca
Na co dowody mamy czytajac ich wypiwiedzi...???