Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ericcca

Ciaza?Jakie prawdopodobienstwo?

Polecane posty

Powiem szczerze: Jest Ogromne prawdopodobienstwo!! I nie vbedac zlosliwa powiem że dziwilabym sie gdybys nie zaszla w ciaze! Plemniki naprawde sa zywotne a przezywaja w drogach rodnych kobiety dlugi okres czasu (dostateczny) kilkanascie godzin. Ale na pocieszeine powiem że znam przypadek gdy kobieta w podobnej syt. nie zaszla w ciaze (chociaz akurat ona chciala) Po 6 dniach od zaplodnienia mozna juz zrobic test! Polecam- przynajmniej sprawa sie rozwiaze ..A jakby test weszedl neg. a dalej czylabys sie niedobrze ( wymioty ) miala podwyzszona temp., brak @ a po jakims czasie wrazliwsze na dotyk piersi to raczej obstaw ciaze -> i powtorz test. pozdrawiam 3mam kciuki 🌻

Gość yeaaa...
kicia a świadome zajście w ciąże a nawet taka wpadka zeby zajść bo jednak tak świadomie, może komuś nie odpowiadać świadczy o braku odpowiedzialności, dla mnie kobieta, potrafiąca zapewnić dziecku odpowiednie warunki, decydując sie na ciąże jest odpowiedzialna.. Ciąża to nie tylko brak odpowiedzialności, ale także chęć posiadania potomka.. zresztą kici kici idz pazurki podpiłuj ;)

Gość Ericcca
Imbirka , jak pisalam wczesniej dostalam @ :(.Zrobilam tez test i byl negatywny.Niedobrze mi nadal a le mi akurat jest czesto niedobrze i bez powodu.

no a zadam Ci takie pytanie?? Chcesz dziecka?? bo jezeli z mezem to git..

Gość Ericcca
Nie myslimy o pololozeniu sie do lozka " no to teraz robimy dziecko" , bo mowiac szczerze mija cala ochota na zblizenie , ale gdybym zaszla w ciaze... Jak powiedzialam ,ze dostalam @ moj mezczyzna odpowiedzial " Nie przejmuj sie"....

oj nie o to mi chodzilo ze myslisz ze chce dziecka i idziecie do łóżka.. wszyscy Cie poprostu żle zrozumielismy.. ze albo chcesz złapac faceta na dziecko albo ze jestes nie odpowiedzialna.. Jezeli sie staracie o dzidziusia to ok.. ale Trzeba pamietac aby zapewnic dom tatusia itd.. Jesli Chcesz bobo to Zycze Ci go :)

Gość Ally1977
Takie bylyscie pewne ze zaszlam...a jednak nie :( Czy to moze oznaczac,ze cos ze mna "nie tak" ? Please.Powazne odpowiedzi.

Gość Ally1977
Sorry to nie tutaj :)