Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgoska163

jedna piers wieksza

Polecane posty

Gość malgoska163

czesc wszystkim!!! mam problem moja prawa piers jest mniejsza od lewej nie wiem co mam zrobic gdy chodze w staniku nie widac tej roznicy ale gdy bez to widac?? czy to juz mi sie nie wyrowna?? dodam ze mam 17lat

Gość to normalne
ze jedna jest wieksza od drugiej. Chyba zadna kobieta nie ma symetrycznych.

Gość malgoska163
jak to zadna?? nie wierze przeciez nie wszystkie maja takie asymetryczne a TY tez masz?????????

Gość frutti
nie martw się, większość z nas tak ma... idealna symetria w przyrodzie to naprawde nie częste zjawisko... jeśli różnica jest niewielka, taka Twoja uroda i daj sobie spokój z zamartwianiem... wiem z doświadczenia :) a jeśli duża, pozostaje Ci ginekolog...

Gość wszystkie kobiety tak mają
chyba, ze wpakowaly silikony :D to chyba logiczne, ze lewa jest wieksza, bo od serca, gadali o tym w tv

Gość ja mam mniejszą
LEWĄ, to amomalia ? :classic_cool:

yyy ja tez mam lewa mniejsza, tzn tez chyba jestem jakas insza ;)

Gość szalonaa
malgoska mam ten sam problem ale na odwort prawa jest wieksza od lewiej. Ale to normalne nikt nie ma takich samych :) jak bys przeciela czlowieka na pol i przylozyla obie polowki do siebie to zauwazysz ze nie sa symetryczne :) nikt nie ma symetrycznego ciala a tymbardziej biustu :) i tez mam 17 lat :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale za to w naturze istnieja niedokładnosci w mozliwosciach ludzkiego oka i dzięki temu moje piersi są idealnie symetryczne ;)

Gość moja prawa jest wieksza
nie martw sie...

Gość idz do apteki i kup
🖐️

Gość abcdefa
ja mam prawa duzo (o jakies 1,5 rozmiara) mniejsza od lewej. jak zdejmuje stanik to to wyglada TRAGICZNIE! a mam 19 lat...

też mam asymetryczne części ciała:) troszke większą jedna pierś od drugiej, chyba z pół numeru różnica w wielkości stopy, a nawet 1 cm w obwodzie uda:) Ale co tam - miary w oczach nikt nie ma to tego nie widać;)

Gość blackwidow01
Moje piersi tez nie sa równe. Lewa zawsze była większa ale ta różnica była bardzo mała, prawie niedostrzegalna. Od miesiąca biore tabletki hormonalne. obie piersi są cały czas nabrzmiałe, bolesne (jak u niektórych przed miesiączką), jednak teraz ta lewa stała się naprawdę większa od prawej. I teraz niestety to widać. Bardzo mi się to nie podoba.. Obie by mogły być jak ta lewa :p. Powiedzcie czy Wy też podczas (lub po) zażywania tabletek zauważyłyście u siebie aż taka niesymetryczność piersi?

Gość tabletki nie mają na to wpływu
teraz podczas brania tabletek są bardziej nabrzmiałe, to efekt zatrzymania wody zazwyczaj w ciągu kilku cyklów (miesięcy) brania tabletek to obrzmienie powinno minąć ja mam asymetryczne piersi bez względu na to czy aktualnie biorę czy mam przerwę w tabletkach przestań się tym przejmować, kupując stanik wybieraj taki który ma wyjmowane wkładki, w tej większej wyjmiesz wkładkę, w tej drugiej miseczce zostawisz i optycznie będą wyglądały na równe wielki mi problem pfffff