Gość Kobietkaaaa Napisano Sierpień 11, 2006 Witaj Biały motylu. szukasz tu pracy? czy juz masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania z wzgórza marzeń 0 Napisano Maj 22, 2007 a my sie poznałysmy na tym topiku i się przyjaznimy:D aczkolwiek musz eprzyznac, ze ta Monika to czasem taka jest niedobra, fakium :D mi pokazuje i caga po zakupach:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady with the spinning head 0 Napisano Maj 22, 2007 Tu oto zawiązała się przyjażń, która trwa 10 miesiecy ;-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania z wzgórza marzeń 0 Napisano Maj 22, 2007 moj poprzedni nick to with sad mind eyes smile czy cos ale skleroza nie pamietam hasla i juz nie jestem smutna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady with the spinning head 0 Napisano Maj 22, 2007 Bo pyskujesz :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania z wzgórza marzeń 0 Napisano Maj 22, 2007 pyskowanie mam wrodzone, to genetycznie po dziadku:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady with the spinning head 0 Napisano Maj 22, 2007 To mój kojący wpływ ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady with the spinning head 0 Napisano Maj 22, 2007 Zaraz nas ktoś zjedzie, że zaśmiecamy kafe. A my tylko chciałyśmy powiedzieć, że kafe pozyteczne jest! ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania z wzgórza marzeń 0 Napisano Maj 22, 2007 od tych znajomosci z Toba to sie tylko głupotami zajmuje a Monika prywatnie pasjonuje sie \"jaszczombami\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania z wzgórza marzeń 0 Napisano Maj 22, 2007 hahahah od jechania ostatnio to ja jestem, tylko zeby nie bylo poniósł wilk razy kilka, poniesli i wilka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady with the spinning head 0 Napisano Maj 22, 2007 Oj tam oj tam! Wcale nie! Zajmuję się poważną pracą i nie myślę o głupotach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania z wzgórza marzeń 0 Napisano Maj 22, 2007 a jest tu jeszcze ktos z naszej metropolii?:D chyba, ze wszyscy scyzoryki ostrza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady with the spinning head 0 Napisano Maj 22, 2007 Popatrz na czas. Wysyłamy wiadomości w tej samej minucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady with the spinning head 0 Napisano Maj 22, 2007 Minecie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania z wzgórza marzeń 0 Napisano Maj 22, 2007 lady, z eCI sie jeszcze ta głowa nie urwala tyle spinningu::D masz od siostry degeneruchu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania z wzgórza marzeń 0 Napisano Maj 22, 2007 i to 2 razy jak zawsze zreszta;) bierzemy sie do pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady with the spinning head 0 Napisano Maj 22, 2007 Dziękuję pedałko ;-) Bierzemy, mam kupę roboty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady with the spinning head 0 Napisano Maj 22, 2007 I tak kończy się nasza podróż sentymentalna.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania z wzgórza marzeń 0 Napisano Maj 22, 2007 pedałko? Ty malpo zarosnieta? zeby Cie nawiedził Camal &Camel:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady with the spinning head 0 Napisano Maj 22, 2007 Od razu zarośnięta! Goliłam się degeneruchu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady with the spinning head 0 Napisano Maj 22, 2007 I bez obelg proszę! Nie strasz mnie wielbłądami, wiesz że ja od nich uciekam ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania z wzgórza marzeń 0 Napisano Maj 22, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaciaa 0 Napisano Maj 22, 2007 hej ja tez kielczanka i tez mma 27 wiosenek :) szukam przyjaciol mam nadzieje ze tu znajde :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady with the spinning head 0 Napisano Maj 23, 2007 Witaj kaciaa ;-) Z której części Kielc jesteś? A ty Anusiak wracaj. Łoduć sie, łejk ap ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania z wzgórza marzeń 0 Napisano Maj 23, 2007 dziecko do nauki sie bierz i nie podrywaj mi innych kobietów pedałko zdrada w zywe oczy:P ide na facetów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady with the spinning head 0 Napisano Maj 23, 2007 A co zazdrosna jesteś? :-)) Co już wyrwałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania z wzgórza marzeń 0 Napisano Maj 23, 2007 a i moze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady with the spinning head 0 Napisano Maj 23, 2007 Oj tam oj tam ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania z wzgórza marzeń 0 Napisano Maj 23, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaciaa 0 Napisano Maj 24, 2007 okoloce uroczyska hehehhehehe i tez pracy szukam na razie lipa cv rozeslalam do wszystkich firm chyba. Poza tym mam statnio perypetnie sercowe :( i kompletny brak humoru :( eh zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach