Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chomik umarł

chomik umarł

Polecane posty

Gość chomik umarł

................................. Nieopisana żałość:(

Gość wspolczuje
:(

Baardzo ci wspołczuje i ejstem z tobą, sama mialam smutny wypadek z kotem, ktorego sama zamknelam przez przypadek na oknie, na 9 pietrze. Bolec bedzie jeszzce jakis czas - mowie ucziciwe. Jetsem z toąba !!!!

Gość coli nie pieprz
To tez zmartwienie.

Gość dla chomika

Gość Coli 6
Pies owszem ale chomik?

Gość coli nie pieprz
Myslisz ze do chomika nie mozna sie przywiazac?

Gość chomik umarł
on byl ze mna 3 lata. Razem ze mna uczył sie do egzaminów, oglądał TV, spał, razem się cieszył z mojego szczęścia i był. Po prostu był mój Misiek kochany:(

Gość Coli 69
hm musze se sprawic chomika :)

Gość Aleksandrycze
Bidulko! Ja też byłam bardzo przywiązana do swojego pierwszego chomisia. Najgorsze było to, że sama go "zdechnęłam". Mianowicie: przytrzasnęłam go klatką :( No, ale nie płacz, on jest nadal z Tobą, swoją duszyczką :)

Gość Coli 69
A ile chomiki zyja przecietnie? to byl syryjski? a myszy zyja ponoc 2 lata. to krotko

Gość Aleksandrycze
chomiki zyja sredno 1-2 lata, ale sa i 5-letnie

Gość dsad
Współczuje:( Sama miałam trzy chomiki i wiem jak jest smutno kiedy zwierzak umiera

Gość a ja mam świnkę morską
jest tak pociesznym i rozczulającym zwierzątkiem że pusto by mi było i smutno gdyby jej nagle zabrakło

Gość no własnie ZDECHŁ
chomiki ZDYCHAJĄ...........

nie wiem natia, jakis humor mam taki dziwny...:O czasami mnie zbiera na takie zlosliwosci, więc jesli kogos urazilam to przepraszam ;) no ale chomik, to chomik...są większe tragedie...:O

Gość Aleksandrycze
Czasem człowiekowi wydaje się, że tylko ten chomik go rozumie...

Gość moja sarcia
tez zmarla miala tylko rok.......i chyba po czesci sie do tego przyczynilam,nieswiadomie,bo dawalam jej kapuste a ponoc nie mozna im dawac kapusty,tak to przezylam,ze postanowilam wiecej nie miec chomikow bo za krotko zyja,potem mialam 2 kroliczki ktore zyly 6 lat,ale pamiec zostala.....nawet pies wyczul,ze cos jest nie tak.....to byl smutny dzien,zapisalam o niej kilka stron w pamietniku,Sarciu❤️ kocham cie!!!!!!

Gość Aleksandrycze
Mój/moje tez jadly kapuche, ale to nie wszystkie tak mają, że po niej zdychają. faktycznie, moze to dla nich nie najzdrowsze, ale sie nie obwiniaj!!! :)

Gość crazy crazy girl
ja mojego kiedyś do prądu podłanczałam z kumpelą a dokładniej do zasilacza od kolejki elektrycznej brata niestety nie przezył tego :(

Gość moja sarcia
byla cudowna i wyjatkowa byla jak czlonek rodziny i zal mi bardzo,ze umarła zawsze bedzie przy mnie❤️ pozdrawiam zalozycielke topiku

Gość to że w ogóle powstało
złowo "zdechnąć" to uważam za błąd, pomyłkę..

Gość jakze wspolczuje
zgorzknialym osobom ktore nie potrafia sie wczuc w sytuacji e autorki topiku .... biedni jestescie totalnie !!! kiedy zwierzak sie kojarzy ze wspanialymi chwilami razem spedzonymi ( tez z ukochana osoba moze) kiedy mial swoj charakterek /a zwierzeta to nie mechaniczne zabawki jak mysli wiele osob o ukierunkowaniu judeo chrzescijsankim/ to nic dziwnego ze odejscie jego nas zasmuca....

Gość gość
Wyrzucic szkoda do gara i na zupe .ale na serio mialem w zyciu Diele chomikow jak bylem maly bylem ciekawy ich Anatomie i rozkrawalem je zyletka tylko niech nikt nie mysli je byly zywe one byly juz calkiem sztywne po prostu z ciekawosci ale nie zostalem ani chirurgiem ani tez rzeznikiem

Gość gość
Miałam dwa chomiki samca i samicę. Gryzły się ostatnio często,a wczoraj jak otworzyłam domek prawie padłam na zawał. Moja samica nie miała skóry na głowie... Czy to możliwe,że chomik samiec ją zagryzł i zjadał powoli? Jeśli tak to dlaczego. Proszę o jakąkolwiek odpowiedź.