Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

werona1

Nie ma juz siły!

Polecane posty

Mam już dosyć swojej cery i ciągłej walki z pryszczami.Ja juz nie mam siły,przez to wszystko siedze samotnie w domu,nie mam nikogo.Kosmetyki,dermatolog nic nie pomaga.Moja cera wygląda fatalnie.Cała czerwona od wyciskania,ropne zmiany po nieumiejętnym wyciskaniu,koszmar.Wszystko mnie boli,ja nie potrafie z tym walczyć.Kazde niepowodzenie to powód do tego,aby wyżyc sie na swojej buzi.Wygladam jak potwór i juz mi nic nie pomaga,nawet juz mi się nie chce dbac o siebie,bo wiem ze to wszystko nic nie pomoże.

Gość saffi
byłaś u dermatologa?

Gość jenyyyyy
przeciez napisla ze byla, nauczcie sie czytac ze zrozumieniem ... wiem co czujesz ale nie sjets sama, jest wiele dziewczyn ktore czuja sie tak jak Ty, mniedzy innymi ja :/ niestety tez sie mecze z tradzikiem. Dermatolog, kosmetyki i sory ale dupa .... nic nie pomaga ;/ zaczelam brac tabletki anty diane 35 ale po 2 miesiacach musialam odstawic bo wymiotowalam po nich :/ a teraz to juz nie wiem co robic :/

Gość po prostu wystaw
buzke na slonce i absolutnie teraz kiedy sa upaly nie nos tapety - na poczatek pochodz na solarke jak sie wstydzisz od razy wyjsc bez pudru... ja ogolnie nie miewam klopotow z cera ale teraz w lato nosilam puder na buzi i mnie wysypalo:( jezeli twoja cera jest w fatalnym stanie to niekoniecznie jest to wina zlej cery. Organizm pokazuyje w ten sposob ze cos jest nietak. U mnie jakis rok temu okazalo sie ze krosty (zarowno ropniaczki jak i te podskorne, bolace) sa wynikiem zlego odzywiania tzn zapadlam na tzw chorobe zakwaszenie organizmu - jadlam za duzo nabialu a kobiety jesc go za duzo nie moga - odstawilam na pol roku nabial calkowicie teraz jem sporadycznie i jest super!! Na Twoim miejscu jezeli tym krosta towarzyszy np przemeczenie udalabym sie do lekarza. Nie wiem teraz jak sie on nazywa ale bada cie na podstawie oczu ktore sa mapa ciala - moze wyczytac np ze za jakis czas jezeli nie zmieni sie sposobu odzywiania czeka cie zawal serca... To nie jest lekarz wrozbita tylko normalny lekarz zajmujacy sie medycyna tyle tylko ze zrobi ci zdjecie oka i powie co robisz nietak co ci jest itp. Krosty to po porstu znak ze cos jest nietak!!! Powodzenia

Gość gosiak00
tez bylam u takiego lekazra polecam!!

Gość nie no nie mogeee
-> przestańcie już pierdolić dzięki za Twoją wypowiedź... uHAHAłam się jak nigdy :P powaga, zdrowo mi humor poprawiłeś/łaś :D :D :D