Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emo-girl

w czym iść na wesele?

Polecane posty

no właśnie. mój chłopak został zaproszony na ślub i wesele z osoba towarzyszącą (czyli ze mną :)) i mam taki problem: zupełnie nie wiem w czym pójść :( mam 18 lat, jestem szczupła i wysoka. ogólnie nie lubię chodzić w sukienkach ale przecież w spodniach nie wypada. poradźcie coś. ;]

A dlaczego nie wypada?No chyba nie myslisz o dzinsach.Jest tyle mozliwosci jezeli chodzi o spodnie na tego typu imprezy.Poszukaj w sklepach a napewno znajdziesz cos super.

mam taki komplet: spodnie + żakiet jest koloru.... grafitowego w jasne prążki. ale lepiej wypadałoby chyba pójść jednak w sukience jakiejś.

Gość ja bede szla
i planuje zalozyc czarny gorset i czarne eleganckie spodenki do kolan biodrowki takie z mankietami tego sezonu takich pelno a co tam niech sie gapia:)

Gość hhhhhhhhhhhhjjj
kolejne bezguscie, a moze mamy ci powiedziec w czym chodzin na codzien // młoda i głupia ps. a w sklepach tysiace super ciuchów

Gość hhhhhhhhhhhhjjj
ja bede szła- fajnie modne spodnie i nie modny gorset - napewno będą sie patrzec

No ten gorset to fajna rzecz ale ten zakiet w prazki?przeciez nie idziesz do biura czy na egzamin.W takim stroju to moze4sz byc w kosciele i na obiedzie al pozniej to chyba cos bardziej wyszukanego.

Gość ja bede szla
hhhhhhhhhhhhjjj>> i chuj ci do tego cipo

Gość hhhhhhhhhhhhjjj
foleta - proponujesz przebieranie sie ???? Tak sie robiło za gierka !!!! hyhy zacofane lale teraz jeden strój na całe wesele tak samo panna młoda !!!!!!!!!!! KURDE W CZYM WY CHODZICEI //

To nie zacofanie-niewiem co ma do tego Gierek?To sa zasady dobrego wychowania,smaku,gustu.Msza w kosciele,obiad to czesc oficjalna.Jak sobie wyobrazasz te wszystkie panie w kusych spodniczkach,golych ramionach w kosciele.Nie jestem jakas dewotka lae w pwenych miejscach pewne rzeczy nieuchodza.

Gość heeeeeeeeej
ja pare miesięcy temu poszłam w kremowych spodniach i żakiecie i nie byłam jako jedyna w spodniach :P

Gość heeeeeeeeej
mam ohydne nogi i żylaki stąd te spodnie:classic_cool: