Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość givy

Najlepszy antyperspirant. Koniec mokrych pach!

Polecane posty

Gość givy

No właśnie. Szukam takiego antyperspirantu, którego najważniejszym zadaniem, będzie wyeliminowanie problemu mokrych pach. Nie chcę co chwila sprawdzać, czy na bluzce nie ma mokrej plamy, którą widać na odległość 10 metrów! Tutaj piszcie o sprawdzonych antyperspirantach dostępnych w supermarketach. Może tu powstać nawet mini ranking. Proszę, dzielcie się swoimi trafionymi pod tym względem antyperspirantami. pozdrawiam

Gość justaaaaaaaa
dla mnie kiedys najlepszy byl antyperspirant w sztyfcie nivea , ale juz teraz jest do kitu moze organizm sie juz przyzwyczail , teraz uzywam rexony w sztyfcie ale tak srednio jestem zadowolona juz pogodzilam sie z myslą ze takiego super antyperspirantu od ktorego nie ma mokrych plam na bluzce po prostu NIE MA

Gość ztm
Antidral albo etiaxil - ale to juz z apteki.

Gość basenowa kobitka
próbowalam wielu najlepszy jest niebieski davidoff dosc drogi ale naprawde sie oplaca bo jest wydajny i efektowny

Gość adaa
równiez polecam Antidral !! :)

no i ja rowniez polecam Antodral - przynjamniej nie musze non stop rozmyslac czy jest juz plama pod pachami czy nie -ten problem mam z glowy :)

Gość Brzusio777
Tylko etiaxil - w aptece, używasz raz na kilka dni na noc. Drogi - ok. 50 zł, ale możesz założyć plastikową bluzkę i się nie spocisz :)

Tez przeważnie używam Rexone :) Lecz teraz mam z innej firmy o zapachu cytrynki,fajnie pachnie :)

Gość konwalijkaaaaa
Polecam Lady Speed stick 24/7 o zapachu POWDER BURTS w kulce jak dla mnie najlepsz. POzdrawiam :)

Gość z takich tanszych
i dobrych to nivea deo balance - nie zostawia sladow ;-)

Gość laura_90
Polecam adidasa w kulce.

Ostatnio kupi łam w aptece antyperspirant Vichy cena 26 zł. Naprawdę nie mialam lepszego. Nawet jak jest upal pod pachami zawsze sucho

Gość Marcelowy potworek
Hmm ja tam mam Rexone w kulce z aloesem i jest supre :D to zalezy jeszcze jak sie kto poci.. wazne tez aby nie przesadzac z takimi srodkami . Pozdrawiam.

miałam też duży problem z antypersp. i w końcu uznałam za najlepszy Secret w sztyfcie powder fresh, wzgllędnie exotic. Ale teraz nagle nie ma tych zapachów w sztyfcie, sa nowe po 40 ml nie 50 a cena ciut wzrosła. A w kremie sa dużo mniej wydajne. Teraz mam fa ten różowy w sztyfcie i może być, ale adidas był lepszy.

Gość paulaaaaaaa
a ile kosztuje ten Antidral ??? Naprawde jest skuteczny?

Gość givy
dużo czytałam o antidralu i prócz wielu plusów ma też ogromne minusy... podobno nie można golić pach (więc mam zarośnięta chodzić?) i jeżeli na noc antidral a na dzień jakaś rexona czy coś takiego to kiedy organizm, będzie mógł wydalić toksyny? dlatego wolałabym coś z powszechnie dostępnych kosmetyków. Może też miałyście taki problem i w końcu znalazłyście super wyjście? Miałam już adidasa w żelu, rexonę w spreyu dla nastolatek, adidasa w sprayu, dave w sztyfcie. Żadnych efektów tylko zneutralizowany zapach. Inne które próbowałam (może z 5) były takie sobie. Polećcie coś...

Gość wyprobowalam juz chyba
wszytskiego co dostepne na rynku i... pozostane jak narazie przy dezodorancie Nivea. Przynajmniej jak dla mnie jest najlepszy. A rexona sie ostatnio strasznie pogorszyla.

Gość wątróbka z cebulką
Wiecie co - to nie ma reguły - każdy reaguje inaczej. Ja niestety bardzo sie pocę :O i długo nie mogłam sobie z tym poradzić. Teraz już wszytko ok. Moja rada: raz w tygodniu Antidral - na noc najlepiej na nieogolone pachy - taki dwudniowy lekki zarost, na codzień Rexona w sprayu :) nie służy mi- lady speed stick ani dove - leje mi się po nich spod pach :(

Gość addidas niebieski lub
lub [teraz uzywam] BVLGARI eau parfume bez alkoholu rewelacja

Gość antidral
i nie ma lepszych

Gość antidral
12,50 w aptece

Gość ristt
Często pocę się. Próbowałam różnych kosmetyków pod pachy.Myślałam, że jak nie markowe, to może jakiś lekko mniej znany będzie pomocny. Dla mnie wyborowy jest Super Deo. Bardo łagodny, długo pielęgnuje ciało pod pachami, nie szczypie bo jest bez alkoholu, bezzapachowy dzięki czemu nie mieszają się zapachy z wodą toaletową itd. Doszłam do wniosku,że jak w przypadku wszystkiego zaczynam stawiać tylko na oryginalne produkty, bo podobnych do oryginałów jest ocean na rynku. Wybrałam oryginalny Super Deo. Jest w aptekach.

Gość gość
Vichy lub Bioderma.

Gość gość
farmaceutka w melissie poleciła mi antyperspirant vichy i jestem bardzo zadowolona

Gość gość
etiaxil albo vichy, dostępny w aptekach :) ja ostatnio zamawiałam przez internet w melissie

Etiaxil bardzo dobrze spełnia zadanie. Ja miałam bardzo dużą nadpotliwość zanim zaczęłam go używać. Nie pomagał też fakt, że nie należę do najszczuplejszych. Etiaxil przyniósł mi prawdziwą ulgę.