Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsfsdgf

CZYM WYBIELIĆ SKUTECZNIE PIEGI?BŁAGAM O RADY!

Polecane posty

Gość dfsfsdgf

chodzi mi o naturalne sposoby!i skuteczne!czy komus udalo sie wybielic piegi?

Gość dfdfgfghfhgfhg
cytrynka naj!

Tonik wybielający plamy na twarzy Umyty ogórek wraz z łupiną pokroić na plasterki i włożyć do maślanki na 2-3 godziny. Przecedzić, przecierać nim twarz ;)

witam mam ten sam problem ponieważ z każdym rokiem przybywa mi coraz więcej piegów próbowałam już wielu sposobów ale żaden nie pomógł stosowałam nawet kremy ale na nic jeżeli komuś się to udało proszę pomóżcie. Nie ma nic fajnego w piegach dla ludzi którzy ich nie mają to wydaje się mały problem Pozdrawiam

osoby, które nie mają piegów... zazdroszczę tym, którzy mają! a nie uważają piegi za \"mały problem\" :) piegi to naprawdę najsłodsza rzecz, jaka może być! na szczęście są też dziewczyny, które kochają swoje piegi, znam parę takich :) jedną niedawno zaczepiła na ulicy obca dziewczyna mówią \"o boże, musiałam ci to powiedzieć, jakie ty masz prześliczne piegi\" :D co koleżanka na to odpowiedziała? \"wiem\" :) i to z uśmiechem! uszy do góry, urocze pieguski, jesteście piękne 👄

Gość jo..lik
są kremy nawet nie drogie w Avonie wybielające ale ja w to nie wierzę

ja też mam piegi :) kiedys strasznie z nimi walczyłam i po prstu ich nienawidziałam ale teraz nie oddałabym ich za nic w świecie :) nawet sobie nie wyobrażacie ile dziewczyn chciałoby mieć piegi najlepszym środkiem jest po prostu je polubić

Gość marta30
ja tez mam piegi, choc nie duzo,,probowalalm, roznych kremow, ale nic nie skutkuje,,,maz mowi, ze piegi mam sliczne i sie z tym pogodzilam,,ciekawe, jak urdoze dziecko czy tez bedzie mialo piegi....

ja bym może i lubiła te piegi tylko żebym miała ich mniej a nie na całej buźce,

Może spróbuj jednego z kremów wybielających, np. firmy Farmona albo Bielenda, albo z droższych Drula?? A jeśli nie, to po prostu używaj delikatnego kremu brązującego do twarzy. Piegi znikną pod sztuczną opalenizną i już!