Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DLACZEGO ZOSTAWIAJĄ

POWIEDZCIE MI CZEMU PRAWIE WSZYSTKIM ODBIJA GDY WYJAZDĄ DO UK ??????

Polecane posty

Gość DLACZEGO ZOSTAWIAJĄ

CZEMU ODWALA IM KASA IM WIEKSZOSC ZDRADZA I ZOSTAWIA W POLSCE SWOJE KOBIETY I DZIECI??????????

Gość wyrwali się z bidy
mają pare funtów i myslą ze złapali swiat za nogi

Gość bbb
a dlaczego wiekszosc kobiet w Uk zostawia swoich facetow i szuka szcescia w ramionach tubylcow,albo turasow czy pakis

Gość panni dommu
Nie dotyczy mnie ten problem, bo przyjechalam tu sama :P A z tego co widze, to nie wszystkim odbija. No ale coz, odleglosc zabija milosc, nawet jesli sie mieszka w Polsce daleko od siebie.

Gość to akurat prawda
"a dlaczego wiekszosc kobiet w Uk zostawia swoich facetow i szuka szcescia w ramionach tubylcow,albo turasow czy pakis"

Gość pewnie dlatego...
...ze ci drudzy okazuja sie lepsi, hehe, to oczywiste.

Gość bbb
lepsi to w mniemaniu naszych pan ci z wiekszym portfelem

Gość albo moze po prostu
...czulsi, matoly.

Gość bbb
turasy i pakis sa bardzo czuli,hehe

Gość lallala
na poczatku tak, a potem sie zmienia, he, w kazdym razie daja zahukanym Polkom to, czego im brakuje w Polsce: zainteresowanie i komplementy. A jak to sie potem uklada to juz inna historia, w zaleznosci od czlowieka i narodowosci.

Gość jasnee jasneee
znam kolege z gg ktory wierny i madry nie zmienil sie drugi mial kochanke do orala ale przestal genaralanie nie jest tak zle, jak ktos jest chujem, to i PL i w UK bedzi etaki sam

Gość dokladnie tak
Jak ktos ma zdradzic to po prostu wyjezdzajac ma okazje i to robi, jak ktos jest wierny i dobrze mu w zwiazku to sciagna partnerke, taklich przypadkow tez jest duzo.

Gość eeeeehhhu
jak ktos jest wolny to niech sobie robi co chce - daje d..y na prawo i lewo-to brak szacunku dla siebie ,ale coz........ jedno wiem na pewno,ze zwiazki Polska-inne kraje nie ma sensu :O predzej czy pozniej ktos znajdzie sobie "pocieszenie" moja kolezanka miala smutna sytuacje, znala chlopaka 2 lata -on wyjechal do UK a ona miala do niego dojechac za 2 miesiace. Juz nie miala do kogo jechac....odbilo mu i znalazl kogos innego :( szkoda dziewczyny,bo przez pol roku nie wychodzila z domu,taka miala depreche

eeeeehhhu - mnie spotkało to samo, co Twoją kolezanke... bylam w związku 2 lata, jakmyslalam- prawdziwym związku, który zakonczy się ślubem... On pojechał 1,5 miesiąca temu do UK zarobic niby dla nas.... przez miesiąc traktował mnie jak powietrze/ wroga itd. az w kocnu gdy wybłagałam by zadzwonił - powiedzial ze mam sobie znalezc kogos innego.................................................. DLACZEGO?

Gość mnie nie odbiło
i na 100% nie odbije:) pozdrawiam:) a tak na marginesie to trochę w tym prawdy, panowie i panie ( nie tylko z Polski) po przyjeździe za granicę .. dostają tw. pierdo*** , czują się wolni i swobodni, nikt ich nie pilnuje, robią co chcą , 0 obowiązkow itd.

Gość hmmmmmmmmmm...
wybaczyłybyscie takiemu co pojechał , tam mu odbiło a potem by wrocił do Polski i chciał wrocic do Was?

Gość wyjasnij czemu
?

Gość 333
nie, bo jak komus odbije raz to i drugi.... tak na marginesie to czasami rozmawiam na gg z swoim kolega, ktory siedzi w UK...nawet w wirtualnych rozmowach da sie wyczuc, ze sie zrobil powazny, "co to nie on", strasznie sie wymadrza :O i zauwazylam to nie tylko ja, niektorzy maja go juz dosc, ciekawe jak spojrzy im w oczy po powrocie ? :O

Gość 333
--> hmmmmmmmmm jeszczy pytanko - w jaki sposob odbilo temu komus ?

Gość wyjasniam
jak zadzownił po miesiącu! to był obcym człowiekiem ...prawie całkowicie zerwał kontakty z rodziną, mnie rzucił.......

Gość 333
jeszcze odbije :P a z tym chlopakiem to nieciekawie, ale radze dac sobie spokoj i poszukac kogos w Polsce, bo na takich ktorzy sa daleko nie ma co liczyc :O

Gość ale dlaczego polacy
ktorzy zostali w kraju mysla ze ci co sa w angli to maja mnostwo kasy i nie musza nic robic?? jak sie przyjedzie do krau chociazby na odwiedziny widac tylko zazdrosc w oczach innych a kolegow sie tylko ma na wyjscie do pubu bo przyjechales masz kupe kasy to napewno bedziesz stawial:Oprymityw

Gość malinka slodka
moj facet tez wyjechal do uk ale dzwonil do mnie i pisal codziennie no i przyjechalam do nneigo na wakacje ale juz pierwszego dnia po przyjezdzie po siedmiomiesiecznym niewidzeniu sie zauwazylam ze sie zmienil.uwazam ze tez mu odbilo chociAZ twierdzi ze mnie kocha bla bla

Gość malinka slodka
sama mialam okazje tu popracowac i wcale nie jest tak slodko a ciapasy to idioci poleca za kazda a zwlaszcza jak zobacza blondynke (ja jestem)

Gość do malinka slodka
mogłabys opisac dokladniej po czym stwierdziłas ze mu odbiło???

Gość skrobne z Irlandii a co mi tam
a ja sie nie zgodze... sama zauwazylam ze niektorzy z moich znajomych zaczeli nawet inaczej interpretowac moje zarty jak przyjechalam do kraju na urlop.... jakis kompleks Polaka-co tu sie nic nie zmienilo...czy co... boleje strasznie nad tym ze traktuja mnie podejrzliwie...a najbardziej rozsmieszylo mnie jak pozniej dostalm wiadomosc na gg po powrocie ze moglabym nie szpanowac firmowymi ciuchami...bo na grilla zalozylam buty firmy Puma... a kosztuje one do moich zarobkow tutaj na g...jeden dzien pracy...pozatym nie ma tu podrobek ani nic takiego bo i po co skoro zarbiasz przypuscmy 60 euro dniowki a buty Pumy to wydatek rzedu 45euro...

Gość skrobne z Irlandii a co mi tam
faceci sie rozpijaja-to fakt..... niektore dziewczyny nagle zauwazaja Turkow i Arabow i brrrrr jakis innych takich co im pokaza portfel... ale duze gro z nas..normalnie wracajac do domu po pracy robi zakupy, goptuje obiad,ogarnia mieszkanie,przytula sie do swojego chlopaka(Polaka) i oglada tv......