Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dream about..........

tak!!!!!!! do cho.... przegralam to pie.... zycie!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

mam 20 lat jestem chora psychicznie wszyscy mi to mowia chociaz sama tak tez sie czuje nie wiem po co tu pisze ale jakos zebralao mi sie na wygadanie a tu co zadnych kolezanek albo zagranica albo z chlopakami a ja co poraz kolejny siedze w domu przed internetem i czytam te pierdoly mam dosc wszystkiego nawet swojej rodziny mam 20 lat ale nadal mam mozg nastolatki to tyle!!!!!!

Gość kredka kolorowa
ja czasami też myśle że mam mózg nastolatki (chyba to taki wiek)

Gość bosa stopa
weź do ręki jakąś dobrą książkę. To pomaga. Radzę jakąś długą, np. Władcę pierścieni. Czytanie rozwija, pewnie pomoże Ci wyjść z mózgu nastolatki. Kiedy ostatnio czytałaś jakąś dobrą książkę?;>

lubie ksiazki w stylu mechanicznej pomarnczy ale ostatnio przeczytalam ksiazki dana browna ale kodu leonarda NIE!!!!!

Gość bosa stopa
przeczytaj coś co Cię na prawdę wciągnie. Wg mnie Brown to nie książki dla osób w depresji. Coś musi Cię wciągnąć w zupełnie inną rzeczywistość. The Lord of Rings...

ale ogladalam wszystkie czescifilmu czy ksiazka zawiera to samo lubie niespodzianki atu zadnej chyba nie bedzie????????

ale ogladalam wszystkie czescifilmu czy ksiazka zawiera to samo lubie niespodzianki atu zadnej chyba nie bedzie????????

Gość teższukam
AAAAAA tam,posłuchaj "Pierwszej brygady" w wykionaniu zespołu ZSRR. Mnię zawsze pomaga, ruszam do boju, niczym lwica :D

poslucham mam nadzieje ze mi pomoze mam prosbe poleccie mi zespol w stylu korna zawsze mnie stawia na nogi ale ile mozna go sluchac