Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a buuuu.

Nie chce tego dziecka....................

Polecane posty

Gość a buuuu.

:(😭

Gość caroline_22
oddaj mi to maleństwo. Ja chętnie takim się zaopiekuje:) Spokojnie będzie dobrze. Jeszcze kiedyś spojrzysz na nie i będziesz miała wyrzuty sumienia, że nie chciałaś go. Głowa do góry!!!!!!!! Bedzie dobrze:0

Gość caroline_22
oddaj mi to maleństwo. Ja chętnie takim się zaopiekuje:) Spokojnie będzie dobrze. Jeszcze kiedyś spojrzysz na nie i będziesz miała wyrzuty sumienia, że nie chciałaś go. Głowa do góry!!!!!!!! Bedzie dobrze:)

Gość a co nas to
obchodzi ze go nie chcesz, trzeba było myślec przed a nie po :(

Gość a buuuu.
wal się buraku, wpadki sie zdarzaja, nie chce go, bo mam go z kims... kto mnie zostawił po 10 latach bycia razem, gdy sie dowiedzial, ze jestem w ciazy!!!! 😭

Gość ale nadal nas to nie obchodzi

po co zakładasz taki TOPIK chyba chcesz wsparcia a widze, że jesteś wulgarna? Nie rozumie? Każdy ma problemy Ty w tą stronę my w inną ale wspieramy się a nie obrzucamy błotem?

Gość pola 23
No własnie popieram

Gość a buuuu.
ktos tu dla mnie jest nie miły.. to ja dla niego... brak sił.. 😭

Gość lalamido 80
puściła się a teraz a buuu, idiotka,to nie wiedzialas z kim jesteś a teraz a buuu a bucz sobie i tak Ci nikt nie pomoże

Gość ja tez nie chce

a buuuuuu ile masz lat......sądze ze jestes w wieku ok 23-27 lat jesli z facetem byłas 10 lat....oj porozmawiajmy ...napisz cos wiecej jesli masz ochote/.......🌻

Gość ja tez nie chce
jakby co - moge sie z kims dogadac. Ja naprawde nie chce dxiecka!!!

Gość a buuuu.
mam 30 lat. puściłam się? jak można się puścić z kimś z kim się jest 10 lat? po co te słowa? a potem, że ja niby wulgarna jestem. nie mam sił.

nie ma sytuacji bez wyjścia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja gdy zobaczyłam na teście II kreski, choć moje życie jest ustabilizowane to tez nie bardzo chciałam czas robi jednak swoje!

Gość pola 23
To napisz konkretnie coś wiecej, to unikniesz takich tekstów

no własnie masz 30lat i nie dojarzaś jeszcze do roli matki ja mam 25 i pomału dojrzewam .......ale wy nie byliscie po slubie? oj nigdy wczesniej nie rozmawialiscie ze soba o dziecku,,,jaki on miał stosunek do dzieci? to troche dzienw byc ze sobą 10 lat i jak zaszłas w ciaze cie opuścił....komplenta nieodpowiedzialnosc

Gość a buuuu.
ja zawsze chciałam mieć dziecko. dawno już dojrzałam. On? On zawsze powtarzał "Kochanie jeszcze nie.najpierw kariera.otwieram firme. etc" bla bla bla. to ja nie nalegałam. bo po co? nagle się okazało, że jestem w ciąży. bałam się mu o tym powiedziec. powiedziałam. powiedział "ile teraz ksoztuje usunięcie" .... serce przestało mi za chwile bić... był taki zimny. oschły. bez uczuć.. chciał, żebym usunęła......gdy powiedziałam, że NIE! SPAKOWAŁ SIĘ I WYSZEDŁ...mija 2 tydzień..jego nie ma........ 😭 WIECIE JAKIE TO UCZUCVIE, KEIDY JESTES SZCZESLIWA PRZEZ 10 LAT A NAGLE ON ODCHODZI..................BO DZIECKO......................TO BYŁA MIŁOSC?? SMIECHU WARTE:(

bardzo Ci współczuje bo facet jest nieodpowiedzialny i szkoda słów na niego...ale czy Ty sama sobie nie poradzisz? co Cie tak naprawde przeraża, przeciez zdecydowałaś nie usuwac wiec chyba chcesz tego dziecka, wiem ze teraz czujesz sie fatalnie bo jesteś rozbita....ale spójż na to z innej strony bedziesz mamusią, a istota którą nosisz pod sercem bedzie Cie kochać...co do ojca dziecka to moze zmądrzeje i odezwie sie jak minie mu szok, bo nie wiem jak inaczej moznaby sie zachować - pozdrawiam Cie i życze wszystkiego dobrego

Będziesz miała dla kogo żyć - przecież piszesz, ze to była miłość więc to dziecko jest z miłości, nie odrzucaj go? Na pewno teraz jest Ci ciężko ale wierze, ze dasz sobie rade poukładasz życie jak należy i może i on dojrzeje do tej sytuacji czasem facet potrzebuje trochę czasu????????????????????

Gość KOMNTATA
Ty szmato Ważniejszy jest dla ciebie jakiś fagas ?

wiesz nie słuchaj wulgaryzmów i omijaj takich rozumówców bo uważam, ze do ich poziomu nie musisz się teraz zniżać.

moze wrocil do zony? myslisz ze jak usuniesz to wroci? nawet jezeli, to i tak juz nigdy nie bedzie tak jak dawniej.bo zabijesz dla niego niewinna istotke

Moim zdaniem daj sobie troche czasu i może jemu również, musicie porozmawiać i tak jak już pisałam czas leczy rany.

Gość a buuuu.
najbardziej boli.......że zostałam sama.......że zdradziła mnie osoba, ktorą tak kochalam...... tym jestem rozbita....wszystko tak nagle sie dzieje............... :(

Gość szczęśliwa przyszła mamusia
dziewczyno nie mów i nie myśl tak bo będziesz za chwilę tego żałowała!!! na pewno sobie poradzisz!!! jest tyle samotnych matek. a on skoro okazał się takim gnojem to niech spada, przecież nie jesteś stara znajdziesz sobie kogoś kto pokocha ciebie i twoje dzieciątko. na pewno masz rodzinę, znajowmych oni też ci pomogą. a w którym jesteś tygodniu ciąży? ja w 32 i już nie mogę się doczekać kiedy urodzi się mój dzidziuś. napisz coś więcej!! pozdrawiam i wspiram cię!!!

Gość a buuuu.
nie chce go już :( po co?? zostawił mnie samą.. samą jak palec..zachował się jak najgorszy cham :(