Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a buuuu.

Nie chce tego dziecka....................

Polecane posty

do abuuu bedzie dobrze, moze nie bedzie latwo ale jak zdecydujesz urodzic i zobaczysz malenstwo to mysle ze nie bedziesz tego zalowala. a co do faceta, pomysl ze moze lepiej teraz odszedl i masz czas zeby sie z tym uporac , gorzej gdyby odszedl po urodzeniu i wtedy zostalabys sama, a tak masz czas zeby juz teraz kogos nastawic na pomoc przy maluszku, moze mama.......... ktos napisal, nie chce to usuwam, czyli zabijasz malutenkie niewinne dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do szczesliwa przyszla mamusia moj maluszek ma 10 miesiecy, tez go nie chcialam bo ta ciaza skomplikowala mi zycie, zdradzilam swojego faceta i zrobilam sobie dzidzie z jakims gnojkiem, ale teraz jak patrze na niunie to mam gdzies te wszystkie problemy, najwazniejsze zeby jak najczesciej byla umiechnieta !!!!!!!!

do ja tez nie chce zamiast usuwac, urodz malenstwo i zostaw w szpitalu, jezeli naprawde nie chcesz to dasz rade, patrzac na te kroszynke ktora poza mama nie widzi calego swiata, poza tym ze pierwsze co robi po wyjsciu z brzucha szuka piersi mamy i wtedy przestaje plakac, ale jezeli nie chcesz to zostaw w szpitalu zamiast zabijac, ze szpitala oddadza do domu malutkiego dziecka a na takie malusie dzieciatka czekaja tysiace rodzin zgloszonych do adopcji, prosze nie zabijaj maluszka

do a buuu... znajdziesz w sobie siłę. Podwójną - dla siebie i dla dziecka. Pokaż swojemu ex jaka odpowiedzialna jesteś. Dziecko da Ci ogromna radość i sens życia.. Łatwo nie będzie ale znajdziesz coś bardzo cennego. Wim, ze o tak przyziemnych sprawach się nie myśli a dołączajac urażone ambicje i odrzuconą miłość... Będą Ci potrzebne pieniądze Twojego eks.. zadbaj o to by nie wykpił sie od alimentów..

nooo.. stokrotka.. to miałaś zakręt na swojej drodze... potężny.. z trzęsieniem ziemi.. Doceniam i podziwiam Twoją decyzję. Tylko tyle chciałam napisać...

Gość helgen
ech a buuuu ty chyba nie rozumiesz czego nei chcesz tak naprawde to nie dziecka nie chcesz tylko masz ogromny zal do ojca dziecka ze cie zostawil ale powiedz mi i uzasadnij tylko logicznie co jest temu winne dziecko? ono sie na swiat nie prosilo i jesli ma ojca frajera to nie pozwol zeby mame mialo taka sama.Jesli bedac w ciazy i majac 30 lat ty ciagle zachowujesz sie jak nastolatka to wspolczuje dziecku ....Ja nie chce miec dzieci ale nie wyobrazam sobie zeby gdyby pojawilo sie na swiecie nie chciec go wychowac i dac mu to co najlepsze przecierz dziecko nie pojawia sie bo tak sobie chce i juz nie ma zadnej winy a zawsze cierpi najbardziej .Faceci to egoisci a takie kobiety to nie?

Gość helgen
frostka stokrotka jestescie naprawde babeczki super!!!!i pewnie takie same z was mamy albo beda mamy:)

Gość Do a buuuu
Teraz przynajmniej wiesz co za gada trzymałas 10 lat. Szkoda tylko ze w takiej sytuacji jestes. Przykro jest jak się czyta takie posty o tych wrednych i egoistycznych facetach. A co mu dziecko w karierze przeszkadza??? Trzymaj się ,,dasz sobie radę,pokarz swojemu ex ze jestes mądrzejsza i silniejsza od niego!!!!!!!!!!!!!!! Nie mów ze nie chcesz tego dziecka,ono jest przecierz tym owocem Twojego 10-letniego związku który jak sama piszesz był miłoscią twojego zycia. Zobaczysz facet jeszcze zmięknie i przemysli sobie wszystko

do helgen jak mozesz przeczytaj caly topik, ja juz pisalam do abuuu ze ma zal do dziecka o to ze facet odszedla i ona chyba to zrozumiala :) taka mam nadzieje.........a ja juz jestem mamusia 10miesiecznego szkraba!!!!!!!!! mysle kobietki te ktore pisza ze nie chca tak naprawde chca tylko sie boja, jakby nie bylo zmienia sie sytuacja zyciowa........... pozdrawiam wszystkie kobitki 😍

Gość tak pytam se
stokrotka---jesteś nadal ze swoim facetem? czy sama wychowujesz dziecko?

Gość a buuuu.
Tpo był dobry człwoeik. Przeanalizowałam sobie ostatnie lata...były cudowne:O dlatego, tak to do mnie nie moze dojsc.. smiechu warte.... bedzie dobrze.

Gość taka prawda jsjsall
ciesz się, że masz dziecko, bo ja go nie mam, a bardzo bym chciała i tylko czekać jak zacznę kraść ludziom dzieci z wózków.

Gość A ona cały czas o tym
facecie może byś sie bardziej teraz dzieckiem zajęła i swoim stanem niż ciągle płakała nad jakimś nieodpowiedzialnym palantem

Gość a buuuu.
Nie osądzajcie. Jestem do tej pory w szoku. Tak może się wam wydawać, a olej dupka, zajmij się dzieckiem. Ale to nasze dziecko..mimo wszystko.. a on był przy mnie 10 lat i nigdy mnie nie zawiodł. wiedzialam do..ostatniego dnia..ze mnie kocha..wirny, kochajacy mezczyzna.........zrozumcie, ze za duzo na mnie spadlo...

Gość tak pytam se
ja cisie nie dziwie ze cierpisz bez dupka,, ale żeby nie chceiec dziecka? w głowie sie nie mieści! zmien myslenie kobieto!!!

a buu nie oceniamy cie, to napewno wydaje sie trudne tylko nie badz zla na dziecko bo to nie jego wina, a facet jezeli teraz zawiodl to znaczy ze mogl zawiesc tez w innej sytuacji........... tak, zyje ze swoim facetem, ojcem mojego dziecka, moze nie jest kolorowo i nie kochamy sie jak golabeczki ale jakos dajemy rade, sa gorki i dolki ale jakos dochodzimy do porozumienia, moze nie zawsze ale jedno jest pewne i oboje tego chcemy - jak najlepiej dla naszej coreczki!!!!!!!!!

Gość DECYZJA
to chcesz usunąć?

Gość tak pytam se
stookrotka tzn. że jestes z facetem z którym zdradziłas, czy którego zdradziłaś, bo już nic nie wiem

Gość Abortion
To kup Arthrotec

Gość tuva
Do a buuuu... Nie moge miec dzieci. Oboje z mezem ich pragniemy. Bardzo sie kochamy i szanujemy. Mamy dobra syt. materialna. Nie mieszkamy w Polsce dlatego nie mamy wlasciwie szans na adopcje z Polski. Pomysl. Moglibysmy dac malenstwu milosc, dom a Ty nie musialabys nikogo zabijac...Masz szczescie , ze jestes w ciazy, to dar, docen to...

na takich stronach, na ktorych polecja leki do dokonania aborcji jako skutki uboczne powinni tez wpisac cos w rodzaju : \"usuwa ciaze, a pozniej jak juz bedziesz miala kochanego meza, dom, dobra prace i do szczescia bedzie ci brakowalo dzidziusia to sobie przypomnij moment kiedy nie chcialas i wzielas tabletke, wtedy skreslilas szanse na zdrowa ciaze bez powiklan a moze nawet mozliwosc zajscvia w ciaze.........\"

Gość asik1237
sluchajcie nie ma sie co dziwic dziewczynie ze pelno w niej rozterek.. ktos komu zaufala odszedl boi sie przyszlosci czy Wy nigdy niczego nie baliscie sie? czy wszystko bylo dla Was od razu tak klarowne? ja na przyklad mam dwoje nastolatkow, w marcu zaszlam w ciaze z trzecim dzieckiem przez pierwsze dwa miesiace przezywalam piklo tak nie chcialam, ba wrecz nie moglam zniesc mysli o dziecku a teraz.... a teraz jestem szczesliwa ze maz znalazl w sobie tyle determinacji w tamtym okresie w niedostrzegalny dla mnie aby mnie odwiesc od aborcji wiem ze nie bedzie latwo, juz nie jest, ale chociaz moge spojrzec sobie w twarz

Może przemyśli sobie chłopak i wróci za jakiś czas, nie załamuj się. A próbowałas sie z nim skontaktować? Może było by warto, przecież jesteście dorosłymi ludzmi, dziecko to nie koniec świata. On sie po prostu przestraszył, porozmawiaj z nim, przecież nie jesteście dla siebie obcy, 10 lat to szmat czasu. Pogadaj z nim, mówie Ci.

Gość a buuuu.
ale ja teraz nic nie pisze o tym, ze winie dziecko, czy nie chce go miec..juz tak nie pisze..wiec?

Gość a buuuu.
pogadac? komorke ma wylaczona..nie wiem dgzie jest.. w pracy bylam..to wzial sobie urlop... zreszta po co rozmowa..nigdy mu tego nie wybacze:(

Gość vila12345
mnie tez zostawil bo chcial zebym usunel aciaze na co ja sie nie zgodzal i chyba z tych nerwow z tego wszytskie poronilam a bylam w 8 tyg ciazy stracial i mzeczyzne ktorego kochalam i on niby mnie i dziecko ktore juz ju zdazdyalm pokochac i teraz zostala calkiem sama tak bym mial chociaz wlasne dzieck ktore by mnie kochalo

Gość a buuuu.
KOCHANE POMÓŻCIE! NIE WIEM CO ROBIĆ. ZADZOWNIŁ. CHCE SPOTKANIA. NIE PRZYJDZIE DO NASZEGO 'WSPÓLNEGO MIESZKANIA" TYLKO PROSIŁ O SPOTKANIE NA MIEŚCIE. POWIEDZIAŁAM, ŻE SIĘ ZASTANOWIE. NIE WIEM CO ROBIĆ. WIEM, ŻE POWINNAM PÓJŚĆ. ALE BOJE SIE JAK POSTAPIĆ.. :(