Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wazne pilne

Ważne pytanie!!!

Polecane posty

Gość wazne pilne

Dziś mam pierwszy dzień okresu, czyli krwawienie bardzo małe. Czy mogę mieć w pochwie tampon około 4-5 godzin? (mam o.b super), proszę, to ważne!

Gość salade
moim zdaniem tak...jesli masz mało obfite krwawienia.... jednak najlepszym rozwiązaniem jest jak najczęstsze zmienianie tamponu....

Gość wazne pilne
Tzn, mam obfite okresy, ale w pierwszym dniu krwawienie jest małe. No więc mogę??

Gość salade
możesz,możesz ja czasami mam tampon 5 godz. jesli sznurek nie robi się rózowy tzn,że szytsko jest ok

Gość wazne pilne
aha, to ja jeszcze na wszelki wypadek przykleję sobie do majtek podpaskę, jakby co. Bo nie będę miała gdzie zmienić tampon.

Gość dfg
Moim zdaniem tak. Jak mam słabsze krwawienia to "trzymam" tampon właśnie 4-5 godzin. Zdarzało mi się nawet 6, ale to już chyba przesada więc staram się nie przekraczać 5 godzin (ze względu na możliwość infekcji bakteryjnych).

Gość wazne pilne
Właśnie, też myślałam że można. Zwłaszcza że mam tampony o.b super na te obfite krwawienia, więc nie powinno być niespodzianki.

Gość dfg
Czyli pewnie podróż albo coś w tym stylu? W takich awaryjnych sytuacjach też dodaję na wszelki wypadek cienką podpaskę albo wkładkę.

Gość wazne pilne
Ta, podróż samochodem, długa, wlaśnie tak pięciogodzinna.

Gość wazne pilne
Nie będzie czasu na stacje benzynowe, musimy (ja i znajomi) jechać szybko, ponieważ mamy do załatwienia ważną sprawę.