Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

a to spoko , myslalam ,ze odstawilas wg swojego "widzimisie" ;) . Nie chce brac kasy od rodzicow.... :O , w koncu juz jestem duza dziewczynka ... i moze rzeczywiscie nie bede jej (chyba) uruchamiac....

słuszne zagranie Angel z tą Metaxą;) nie będzie miała problemu jak tu wskoczy w nocnych godzinach,że nikt się nie zainteresował gdzie się podziewa;) dziewcze ostatnio wrażliwe:P;)

no to jeszcze Rybka vel dwa gozdziki powinna nam sie zameldowac ;)

hehehe, babole ;) kurfa, co za dzień mam dzisiaj, same intrygi :D tak to jest, jak się człowiek wplącze w dziwne znajomości, także uważajcie dziewczynki na siebie :D ;) spotkanie klasowe przebiegło bardzo wporzo, wytańczyłam się na maxa, odnowiłam parę znajomości szkolnych ;) i ogólnie jest przytulnie ;) i zupełnie nie mam dziś weny i czasu na marudzenie - czego i Wam życzę :P ;)

dziwne znajomości powiadasz i żeby unikać,hm...ale nie zapominaj że my lubimy się uczyć na swoich błędach, nic nam po cudzej mądrości,nic nam po doświadczeniach życiowych innych,my lubić same spróbować i albo się sparzyć albo nie...;)

nic nie mówiłam o unikaniu, tylko o uważaniu :P ;) unikać to niekoniecznie, w końcu najgłupsze akcje najdłużej się wspomina, a nie nudne dni za biurkiem w robocie ;)

w rzeczy samej różnie bywa, koń się topi, grzywa pływa ;) dobra, lecę. narra.

oj Kawa, ciekawe masz doświadczenia widzę :P ;) opryszczka, pfffffff.....

🖐️ no no no ... ciekawa rozmowa byla wczoraj po poludniu /wieczorem ;) nie chce mi sie nic robic :) (jak zwykle ostatnio)

Angel dupo,nie można tak codziennie tryskać optymizmem jak ty ostatnio,to niezdrowe:P;) no to mamy podkoziołek, a jutro baby popiół na głowę,za te wszystkie niecne grzeszki... :D

ojj.... mi też się nic nie chce! - przybij piątkę Angel! :D ;) dziś ostatki. planujecie coś? ja chyba pójdę potańczyć, jakoś się ostatnio rozruszałam przez tę wiosnę :D

goździk, Twoja bezpośredniość czasem mnie rozwala :D "Angel dupo" - MOC ;)

kurfa, Ty faktycznie jesteś jakaś niewyżyta ostatnio! weź tego śmiałka, zanim się chłopak rozmyśli, może on trochę zużyje tej Twojej niewykorzystanej energii :D

🖐️ metaxa ja tryskam optymizmem ? :D , nie wiedzialam :P tzn nie jest tak ,ze mam jakies powody do zmartwien , bo nie mam , ale jakos jestem troche zmeczona ostatnio i niewyspana ...(po poludniu czasem trudno nawiazac ze mna jakis sensowny kontakt ;) ) W ciazy nie powinnam byc ;) raczej.... dzis ostatki - wiem, ale jestem w domu ... jako ze R. dzis ma jechac do rodzicow (podobno ;) ) -bo nie pojechal w niedziele , a ja mam "kolede" ... ksiadz przychodzi . Po drodze z pracy jade oddac zlom (dvd) do MediaMarkt . Jutro moze sobie z R. odbijemy - o ile wroci do Wawy (ale nie mam raczej ochoty nigdzie wychodzic) ,a na czwartek umowilam sie z kolezankami .... (ale jeszcze nie wiem ,czy pojde , to zalezy od checi , a narazie sa takie se :) )

brak sensacji,jest jak było,ciekawe kiedy mu się to znudzi:P kawał z radia:skąd się wzięła mgła?najpierw bóg stworzył anglików,potem angielki,a potem mgłę...:D

gozdzik , znudzi mu sie kiedy : a. dostanie to co chce (chociaz tez niekoniecznie ;) ) b. uslyszy wyraznie ze nie ma na co liczyc :P (chociaz tez nie jest to zagwarantowane)

c)znajdzie chętna panią która już ledwo go pozna a będzie miała szeroko rozłożone nogi;):D ale wtedy jest też opcja,że za jakiś czas wróci jak się nią znudzi polewam z tego, Stała co się dzieje???gdzie jesteś,lekko się martwię bo była dziewczyna ostatnio przybita...