Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piratka79

Nivea Visage Young 2 w 1

Polecane posty

Gość piratka79

Nowosc Krem nawilzajacy + lekki podkladzik -->jakie macie z nim doswiadczenia???

Gość piratka79
Naprawde zadna z was go nie uzywa????

Gość piratka79
Dzieki bardzo Olenko :D

Gość piratka79
Dzieki bardzo Olenko :D

Gość nikt wiecej nam nic nie powie
tez mnie ciekawi:)

używam go od miesiąca. Rewelacja, jest lekki i nie czuję maski na skórze, na upały super. Naprawdę warto go mieć.

Gość a moje pytanko jest konkretne
czy naprawde (tak jak jest napisane na opakowaniu) nie zatyka porow i nie powoduje powstawania zaskornikow???

aaaa i dodam, ze kolor dopasowuje się do naturalnego koloru skóry, co jest dla mnie bardzo ważne

moim zdaniem tak, bo po innych podkładach, nawet tych lekkich miałam więcej zaskórników, teraz stosując ten produkt nie czuję nawet, że mam na skórze podkład

Gość a moje pytanko jest konkretne
Dziekuje bardzo Olenko, chyba sie na niego skusze, poniewaz wlasnie przede wszystkim zalezy mi na tym, aby nie zapychal.

Gość lisek234
cos malo popularny chyba to kremik :( Widze, ze malo dziewczyn go uzywa, I jak tu sie zdecydowac na kupno?Mam juz dosc podkladow, a ten krem jest bardzo obiecujacy.

Gość no dziewczyny
powaznie nikt nie uzywa?? PLISSSS o wiecej opinii, nie chce znow po raz kolejny wtopic kasy :(

Gość Kasetka
Chodzi o krem tonujacy? co sa 2 odcienie opalony i natural?

Gość no dziewczyny
Nie Kasetko, Piratce (i nam tu wszystkim :) ) chodzi o taki nowy krem nivea visage 2 w 1 krem nawilzajacy + lekki podklad. To jest zupelna nowosc.

Gość cj94
widze ze malo dziewzyn go kupilo i bardzo duzo nie moze sie zdecydowac na kupno =) a ja go kupilam... i jest rewelacyjny =) swietnie matuje skore, leciutki, nie zatyka porow, skora moze swobodnie oddychac, nie powstaja zaskorniki i wogole nie czuc go na twarzy a w dotyku skora jest miekka i glatka =) Polecam dziewczyny!

Gość łyna
a czy ten kremiko podkładzik maskuje niedoskonałości czy trzeba jszcze nałorzyć korektor? można na niego nałorzzyć puder matujący lub brązujący? powiedzcie dziewczyny bo też nie wiem czy się skusić na niego:)

Gość CJ94
do Łyna: no matuje niedoskonalosci ale jak sa bardzo duze to lepiej korektor naluz... nie wiem czy mozna na niego inne pudry nakladac bo ja ich nie stosuje =) a tak przy okazji nie uzywaj korektora ani zadnych pudrow bo to niszczy cere =) lepiej chodz wczesnie spac i sie wysypiaj... a jak masz klopoty z cera stosuj ten podukt i jakies kremy albo toniki =) pozdro

Chciałam go kupić ale się zastanawiam mocno... Czy dla naprawde młodej dziewczyny ( mam 15 lat ) bedzie dobry ? Nie jestem za młoda ? Może nic mi się nie stanie jak będe mało nakładać.. Jak myślicie ? Nie używam podkładów bo u nastolatek to okropnie wygląda... jak stare baby... ale to nie powinno wyglądać jak podkąd prawda ? Ale nie wiem czy się na ten nivea zdecydować. Dotąd chwaliłam sobie tą serie. Używałam toniku i żelu myjącego ale kremu z Under20. Nie wiem czy kupić ten nivea. Poradźcie....

Ja też zastanawiam się nad kupnem tego kremu, tylko nie wiem czy będzie on dla mnie odpowiedni, bo ja mam 28 lat. Do tej pory używałam Nivea Visage krem tonujący nawilżający odcień naturalny, ale nie wiem co sie z nim stało, bo nigdzie nie można go kupic. Wycofali go z produkcji?