Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyzula sylwula

Jaką fryzurkę dobrać? Są tu jacyś specjaliści?

Polecane posty

Gość zyzula sylwula

Najchętniej to bym wysłala fotkę ale nie mam skanera a zresztą i odpowieniego zdjęcia (takiego żeby jak najłatwiej było określić mój kształt głowy itp. np. wosy w kucyk żeby nie opadały na twarz, bez makijażu itd). Także powiem wam jak wyglądam tak wg mnie a wy mi coś podpowicie. Więc: -mam twarz owalną ale pucułowatą i chomikowate policzki (ale to nie wynika z nadwagi tylko tak po prostu mam) i chudy długi nos który chciałabym skorygować fryzurką. Czoło mam wysokie. Chciałabym aby moja fryzura nie wymagała potem zbytniej stylizacji w domu i żebym nie musiała za często chodzić do fryzjera ją poprawiać (jak jest np,. w przypadku bardzo długiej grzywkiz achodzącej na brwi). W ogóle to nie chodzę do fryzjera za często dlatego bym wolała żeby fryzura była taka że jak do niego pójdę to może raz na kwartał:P Tzn. w ogóle jeśli miałaby być grzywka to jakaś taka żebym sobie sama w domu mogła ją podcinać.

Gość zyzula sylwula
mój kształt głowy wygląda dokładnie tak jak ta dziewczyna na zdjęciu w drugim rzędzie po prawej. http://www.supermodels.nl/alanabunte/pictures/2 Ale z tą różnicą, że ona ma ładny nos a ja chudy i długi. Teraz coś mi poradzicie?

Gość GR
Są takie programy komputerowe do dobierania fryzur - trzeba mieć tylko zdjęcie zrobione aparatem cyfrowym i można przymierzać różne fryzury i nie tylko.