Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczko 2

jak sie zachowac na ostatnim spotkaniu z chamem?

Polecane posty

Gość sloneczko 2

musze iez nim spotkac bo ma jedna moja wazna rzecz i dlatego umowilam sie z nim na miescie. Poczta strach wysylac dokumenty. Facet wszystko zwalil na mnie, cala wine za wszystko, olewal mnie a wrecz ponizal , krzyczac na mnie:( Jak przy ostatnim spotkaniu pokazac mu ze trzymam sie? Jak pokazac ze jest mi obojetny i gardze nim?

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a co ciebie obchodzi co on mysli? wez co masz wziac i tyle albo wyslij do chama kolege

Gość sloneczko 2
obchodzi mnie chyba bo on sadzi, ze jestem nikim i mozna mna pomiatac..nawet jak juz odeszlam to tak sadzi.

Gość ty chcesz chama
zmieniać ? Zdrowie i nerwy stracisz !

Gość joj
podejdz. Przywitaj sie czesc. Usmiechnij sie wez co masz wziac. I powiedz ze przepraszasz ale masz spotkanie i sie spieszysz. I znowu zwykle czesc. Nie wypytuj go o nic, nie tlumacz mu nic. Nic kompletnie.

Gość dziewczyna_19
nie zmieniac, tylko pokazac ze jest lepsza, niz sadzil, lepsza od niego. na pewno zrob sie na bostwo, odslon lekko dekold, zrob lekki makijaz. jesli z nim bylas niech wie co stracil. walnij sobie kielicha na odwage i pod zadnym pozorem nie spuszczaj wzroku gdy on bedzie na Ciebie patrzyl. badz pewna siebie.

Gość koniecznie usmiechaj sie
i wygladaj na szczegolnie zadowolona. traktuj go grzecznie ale z dystansem.

Gość dziewczyna_19
no baaa:)

Gość dziewczyna_19
a na koniec mozesz powiedziec zemusisz juz leciec bo masz spotkanie z narzeczonym :)

Gość koniecznie usmiechaj sie
tak jest !! rozmowa powinna trwac tak dlugo jak ty sobie tego zyczysz. :)

Gość Madzia Czerwonka
Zgadzam sie z opinia poprzedniczek nic tak nie działa jak usmiech i zadowolenie mimo iz on chce Cie wk....c Ty mu pokaz ze masz to gdzies i potrafisz zachowac sie jak kobieta z klasa.Nie znizaj sie do jego poziomu

Gość Wrom
A po co ty mu chcesz cokolwiek udowadniać? Najbardziej boli obojętność. Na obcej osobie ci nie zależy i dla niej nie będziesz się starała ani przed nią grała. Weź od niego co masz wziąć i powiedz: Dziękuję Do widzenia. I odejdź.

Gość sloneczko 2
dzieki za rady, sprobuje. Mysle, ze po prostu walne kielicha, wezme dokumenty i pojde w swoja strone. Nie chce juz z nim gadac , szkoda czasu.

Gość Madzia Czerwonka
Jak długo z nim byłas?I jaki on miał do Ciebie stosunek?

Gość sloneczko 2
3 lata i zaczal mnie olewac od jakiegos czasu, musialam znosic jego humorki....krzyczal na wszystkich, krzyczal jak plakalam. W koncu go kopnelam w dupe. Dzisiaj mam to spotkanie o 18 ale znajac jego moze wywinac numer i nie przyjsc i co ja wtedy zrobie? bez dokumentow?

Gość Madzia Czerwonka
A jak przyjął wiadomosc o tym ze z nim zrywasz?Ile on ma lat?

Gość sloneczko 2
jak przyjal? wiele razy z nim zrywalam i sadzil, ze to fochy moje a potem wrecz zaczal sie z tego smiac mowiac, ze go szantazuje. Wydzieral sie na mnie. Tym razem olal moje slowa. Powiedzial: ok koniec, juz nie przyjade do ciebie, jak sobie chcesz. Nie chce juz z nim byc!!!!!

Gość Madzia Czerwonka
Ile on ma lat?

Gość sloneczko 2
24

Gość Po prostu ...
wex co masz do zabrania i powiedz żEGNAJ, nie wdawaj się w zadne gadanie, olej go ... zrozumie wtedy, że na prawde tobie na nim nie zalezy :-D

Gość kopnij go w jaja

Gość Madzia Czerwonka
Strasznie ma szczenieckie zachowanie

Gość dziewczyna_19
macie racje, nic tak nie boli jak obojetnosc. walnij kielicha, odbierz dokumenty, jelsi edzie chcial gadac powiedz ze nie masz czasu bo spotkalas sie z nim TYLKO po to by odebrac papiery. pozegnaj sie chlodno i koniec. skoro cham to i tak nic nie zrozumie wiec po co w dyskusje sie wdawac.

Gość dziewczyna_19
macie racje, nic tak nie boli jak obojetnosc. walnij kielicha, odbierz dokumenty, jelsi edzie chcial gadac powiedz ze nie masz czasu bo spotkalas sie z nim TYLKO po to by odebrac papiery. pozegnaj sie chlodno i koniec. skoro cham to i tak nic nie zrozumie wiec po co w dyskusje sie wdawac.

Gość sloneczko 2
tak cham , zniszczyl mnie:( studiuje, pracuje, nie jestem brzydka, a on mnie ponizal chcoiaz wszyscy mowili: skoncz z nim , on nie szuka pracy, nie skonczyl studiow. Mezczyzni zwracaja na mnie uwage, on wiedzial, ze jestem osoba wartosciowa , wrazliwa a wrecz mna szastal.Nie wiem skad ta zmiana w nim. Byl na tyle pewny mnie, ze cos przeskrobal, wydzieral sie na mnie , czekal az sie odezwe i ja wyciagne reke do zgody!!!