Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jenyyy

tabletki anty po ktorych przytyłyscie ???

Polecane posty

Gość jenyyy

jestem bardzo szczupla i chcialabym zaczac brac tabletki anty... jednak chcialabym takie po ktorych moglabym przytyc, bardzo mi na tym zalezy i jestem ciekawa ile przytyłyscie i po jakich tabletkach ??

Gość Miluszka
Najlepiej zapytac o to ginekologa... mam znajomą, która była bardzo chuda, lekaz przepisal jej diane35 i teraz wygląda normalnie. przytyła 5 kg. od tamtej pory bierze diane i waga jej sie utrzymuje w normie. Mi sie wydaje ze to wszystko zalezy od organizmu. nie ma idealnych tabletek dla kazdego, dlatego lekarz powinien przeprowadzic z toba wyaiad srodowiskowy i wyslac na badania. :) taka jest moja opinia. ja przed tabsami mialam robione badania krwi, na wynikach sie nie znam ale na podstawie tego dostalam harmonet.bralam przez 4 m-ce i nie przytylam ani kilograma... :)

Ja mam taki sam problem, jednak dostalam yasmin więc chyba nie przytyję bo w ulotce jest napisane że po nich sie nie tyje wiec odradzam:)

Gość aicha18
Mam ten sam problem:-) Właśnie kończę pierwsze opakowanie Milvane. Przez pierwsze dni miałam większy apetyt. Ale minęło i trzymam wagę. Nie przytyłam wogóle. Zaparenaście dni zacznę brać Logest. Więc dam znać jak to z nimi;-) Moja koleżanka troszkę po nich przytyła. Ale to zależy od organizmu...

Gość jenyyy
moja kuzynka bierze logest i przytyla po niech ... niedlugo wybieram sie do ginekologa i zapytam jakie mi moze polecic :)

ja narazie po 1 opakowaniu harmonetu wrecz schudlam :) ale zobaczymy co bedzie dalej