Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masterrr

Tabletki wspomagające odchudzanie...

Polecane posty

Gość Masterrr

Jakie są najlepsze tabletki na odchudzanie?? Po których najszybciej się chudnie. Dzięki

Gość alai
po pierwsze nie tabletki tylko silownia a po drugie THERMAL PRO ktore sa raczej niebezpieczne i nielegalne

Gość AlicjaRomaniak
http://www.suplementy.sklep.pl/sklep/product_info.php?cPath=10&products_id=20 SVELTFORM+ to bezapelacyjnie najlepszy preparat wspomagający odchudzanie! W skład preparatu wchodzi gardenia kambodżańska, która ułatwia spalanie tłuszczu i odgrywa bardzo ważną rolę w procesie odchudzania. Obniża uczucie głodu, usprawnia przemianę materii. Obniża poziom cukru we krwi. Podtrzymuje formę i poprawia wygląd zewnętrzny człowieka. Więcej... http://www.suplementy.sklep.pl/sklep/product_info.php?cPath=10&products_id=20&language=pl Polecam wszystkim!

Gość gość
doskonałym uzupełnieniem diety jest suplement slimcea. mi się udało z nimi odchudzić 8kg po całej kuracji.

Gość gość
żałosna banda durnych spamerów :o

Gość gość
Ja byłam na kuracji z preparatem Slimcea. Są to tabletki wspomagające odchudzanie. Odczuwałam na nich hamowanie łaknienia. Świetnie przydaje się to przy utrzymaniu diety bądź zwyczajnemu nie podjadaniu. Efekty to oczywiście spadek wagi. Na początku powolutku, ale po 2 miesiącach mogłam już pochwalić się 7kg mniej.

Gość gość
Wiele osób pisze na różnych forach na temat Foreverslimu. Moje zdanie jest podobne jak większość z już napisanych, więc nie zamierzam się powtarzać, a tylko przyłączyć się do grona zadowolonych klientek.

Gość gość
najpierw detox organizmu zrób -wtedy schudniesz kilka kilo naturalnie : ) oczyszczanie jelita grubego także może pomóc:)

Gość gość
Mi udało sie trafić idealnie w tabletki na odchudzanie i właśnie był to Foreverslim.Stosując się do wszystkich zasad kuracji dałam radę w końcu schudnąć.Trochę się nad tym napracowałam ale warto było.Teraz na prawdę cieszę sie pełnią życia.

Gość czarny kapturek
żadne tabletki - żreć mniej kalorii niż spalasz i załatwione; większośc tabletek na odchudzanie zawiera niedozwolone i niebezpieczne substancje

Gość szaraczek0
No właśnie większość a nie wszystkie.Zanim się kupi tabletki należy sprawdzić co maja w składzie.Foreverslim to tabletki bezpieczne dla zdrowia a ich skład jest w 100% naturalny.

Gość czarny kapturek
Te ktore nie zawieraja tych substancji nie dzialaja. Kto szuka tabletek zamiast zrec mniej nawet jak schudnie to ootem bedzie mial efekt jojo, bo odchudzanie zeby bylotrwale musi sie wiazac ze zmiana stylu zycia. A juz bardzo mnie denerwuje jak ktos jako argument mowi, ze cos jest "naturalne" - wilcza jagoda i naparstnica tez sa naturalne i co.