Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko pytam_

ile kosztuje u was leczenie kanałowe

Polecane posty

Gość tylko pytam_

Byłem dzisiaj w swojej przychodni i dowiedziałem się że w przypadku leczenia kanałowego pomimo bycia ubezpieczonym ,będę musiał zapłacić 150 zł plus koszty zdjęcia rtg .Według mnie to trochę dużo ...zastanawiam się czy pójść prywatnie jeśli różnica w cenie leczenia nie będzie duża... a. jestem z Opola .:)

Gość leczenie kanałowe
to tylko nazwa. Może trwać miesiącami. jeśli antybiotyki, to 50 zł za jedną dawkę. Jeśli wypełnienie zęba 3 kanałowego to 90 plus plomba - koło 60-70 - nie płacisz dużo.

Gość .łodziankaaa
ostatnio płaciłam 50zł za jeden kanał (miałam 3) plus 50-60 plomba, jestem b zadowolona z mojej nowej dentystki, poprzednio płaciłam 90-110 za wypełnienie, dodam że różnicy nie widać

Gość ania_a_er
ja za jeden kanał płaciłam 70 zł a miałam robione dwa, do tego jeszcze znieczulenie i coś tam jeszcze,w sumie 195 zl, + 15 zl za rtg

Gość rob
siedziałem wczoraj na fotelu. zab 4 leczenie kanałowe 150 + ok 60 zł. plomba, zdjecie na nfz - bezpłatnie. bezpłatnie znieczulenie; nie brałem - nie cierpie igieł ;-) b.sympatyczna wizyta...

Gość dorkiskaaaa
witam ja ostatnio za leczenie kanałowe zapłaciłam w sumie 240 zł.... sama plomba kosztowała 120zł...wiem że to dużo ale jestem zadowolona... aha a najwięcej ile zapłaciłam za kanałowe to 480zł, ale i tak uważam że było warto...pozdrawiam