Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana nawet bardzo

Czy po tygodniu moga pojawic sie juz objawy ciazy?

Polecane posty

a jakie one moga byc?!wiesz...jestem straszny schiziarz, biore pigulki (diane) to juz 5 opakowanie (kochalam sie w drugim dniu 5 opakowania...facet normalnie skonczyl...ale mialam sporo sluzu i teraz schizuje ze moze mialam jajeczkowanie :( ale wczesniej tez kochalismy sie bez gumki i bobasa nie ma :) co Ty na to?

nie martw sie :) tez schizowałam a biore juz tabletki prawie rok i zawsze we mnie konczy nawet kilka razy i bobasa nie ma :) podam Ci objawy: znalazłam na necie sama miałam teraz robic test ale mysle ze to raczej nie mozliwe ..Oznaki ciazy: 1) Piersi - piersi sprawiaja wrazenie nabrzmialych, pobolewaja, swedza, - otoczki pierwsi cieminieja, gruczoly powiekszaja sie i wygladaja jak male pryszcze 2) Okres - Zdarzaja sie male krwawienia, albo okresu wcale nie ma 3) Nudnosci - troche lub wcale, rano albo przez caly dzien - wrazliwosc na zapachy - wymioty 4)Uklad trawienny - niewiarygodne wzdecia, zaparcia, brzuch powiekszony na wskutek wzdec, przeczyszczenie, 5) Brzuch, podbrzusze - uczucie jakby sie pilke polknelo, \"ciagniecie\" w brzuchu, klucie w brzuchu jak na miesiaczke, 6) Uplawy - zwiekszenie, przezroczyste, bezzapachowe, 7) Zmeczenie - mimo wystarczajacej ilosci snu chce sie ciagle spac 8) Mocz - zmienia sie zapach moczu, potrzeba ciagle oddawania moczu, takze w nocy 9) Humor - zmiennosc nastojow 10) Problemy z ukladem krazenia - czesto robi sie slabo 11) Skora - albo wyjatkowo ladna, albo nagle pojawiaja sie pryszcze 12) Apetyt - albo wcale go nie ma, a jak jest to wilczy...

a bo minal tydzien i mi syfki wyskoczyly ale to bardziej dlatego,ze pracowalam w ogrodnictwie a tam rozne chemikalia typu odgrzybiacze a moja buzia od razu na to reaguje...no i nieustanne odbijanie sie :( ale to bardzoej skutek uboczny pigulek bo juz to trwa jakies 4 tygodnie

myslisz???bekanie po pigulkach?juz sama nie wiem czy se isc zwymiotowac?eh, meczace to jest i to straszliwie :(

gdzies widziałam juz taki temat na forum ze jedna dziewczyna ma skutek uboczny : bekanie :) heh mnie nigdy to nie dotknęło wiec sie ździwiłam.. moim jedynym ubocznym skutkiem byly plamienia ktore sie skonczyły w okres przed 2 opakowaniem a teraz jest ok zadnych skótkow ubocznych . mi czesto sie beka ale jak pije gazowane:)

nie wiem jak poradzic sobie z ta schiza :( jakas rada? a jak wytlumaczysz duza ilosc sluzu?

ja nie dosc ze sama sie schizowałam to jeszcze mojego faceta :) i dalej go schizuje wiem nie dobra jestem:) ale tak oboje potem mnie weźmie.. najlepiej zrób test i ja zrobie tak dla świętego spokoju

ale to jesio za krotko... dopiero po jakichs 10 dniach (ten 6 dni po zaplodnieniu) buziaki!

nio to musisz jeszcze troszke poczekac:0 niestety... papatki buzka

Gość Edyytka
ja też biore tabsy i to 2 lata a teraz zmieniłam. po pierwszym opakowaniu nowych nie wystąpiła mi @ a to już 4 dzień (zawsze była w drugim). przez 17 dni od zapłodnienia jest podwyższona temp ok 37 37,5 (nie liczy się podczas przeziębienia oczywiście) a te objawy, które wymieniłaś często występują również gdy nie jest się w ciąży. teraz zostaje tylko termmetr, test a potem w razie co gin. ale żadko się zdaża ciąża po tabsach- choć każda może być tą jedną ze 100. na razie nie masz co się martwić