Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebna pomoc stressssssss

zapomniałam tabletki potrzebuje pomocy mam pare pytań

Polecane posty

Quick viue koszt ok 13 zet jutro wysylam mojego i mi kupi.. zobaczymy. sorki net mi padł przez burze chyba :( no moj njest troszke młodszy i musze poczekac na niego .. chce najpierw prace znalezc zeby byc nie zalezna

no to ja mam tez młodszego o rok :) tez musze na niego poczekac

:):):): no ja ide na 2 lata do studium bo przez cholerna operacje kolanka na studia sie nie dostane..bo aktywnosc fizyczna sie liczy a to swieza rana .. to dla mnie katastrofa :( zawsze zawody a teraz niC..

Przykro mi Tak to jest że zycie potrafi dopiepszyc

no własnie :( ale cóż. Szczescie ze mam wspanialego chlopaka:) przyszłego mężą :)

no własnie nasi kochani chłopcy zawsze nas wspierają Mój zawsze sie strasznie o mnie martwi Dobra dzięki bardzo Musze leciec pa Jeszcze raz dzięki i trzymaj się Wszystko jakos nam się ułozy

Gość zestresowananamaxapomocy
MAM PODOBNY PROBLEM ALE WŁD.ULOTKI JESTEM W GORSZYM POPŁÓŻENIU-.Zapomnialam zazyc tabletke i zauwazylam to dopiero kiedy siegalam po kolejna czyli po 24 godzinach (polknelam te zapomniana i te wlasciwa) stalo sie to w pierwszym tygodniu cyklu (tzn nie w pierwszym tygodniu w ogole stosowania tabletek tylko w pierwszym tygodniu kolejnego cykllu) no wiec w czwartek zapomnialam o tej tabletce a w niedziele (czyli 4 dni WCZESNIEJ)odbylam stosunek plciowy,czy jest jakies prawdopodobienstwo zajscia w ciaze w takim przypadku

no w rakim razie .. jak mineło 24 h to trzeba dodatkowo sie zabezpieczyc przez tydzien... Jezeli skonczyl w tobie to jest prwdopodobienstwo a jesli nie to nie masz sie czym martwic