Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotkarosłaPolna

Czym zajmuje sie pedagog szkolny, zamierzam w przyszłosci isc na pedagogike

Polecane posty

Gość stokrotkarosłaPolna

prosz o odp osoby, ktore albo sa po pedagogice, a nie dyletantow!!pozdrawiam czym sie zajmuje dokładnie pedago w szkole u nas szkole czesto nie widuje pedagoga w akcji, widze tylko ja siedzi w swoim gabinecie

Gość stokrotkarosłaPolna
to prawda ze prowadzi jakies dzienniki dotyczace zachowania sie dzieci?

ja tylko pamiętam że jak klasa coś na rozrabiała to przychodziła taka jedna i wykład nam robiła, a jak tylko wyszła to wszyscy pokładali sie ze śmiechu. albo tych najgorszych uczniów wyciągała do swojego gabinetu w czasie lekcji na durne pogadanki, a oni byli szczęśliwi że nie siedzą na lekcji

Gość moessshhha
szcerze, nie wiem czym sie zajmuje.... podejrzewam ze rozwiazuje jkies konflikty podsuwane przez nauczycieli...sprawdza syt domowa dziecka przy klopotach szkolnych i zachowania.... ja po pedagogice i pracuej jako wychowawca w osrodku op-wych...i moze sie skusze na szkole, bo to chyba nie jest najtrudniejsza praca... pozdrawiam

Gość a ile on kosztuje
nic nie robi.... siedzi w gabinecie, a jak n- l ma problem z uczniem to mówi: Musi sobie pan sam wypracować metody.... albo pisze projekty i biega na rozne sesje/ zebrania itp i zawsze ustawia sie do zdjec;)