Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniia

Czy ze mna jest cos nie tak?

Polecane posty

Rozstalam sie z facetem.Jak twierdzil przede mna mial starsze ode mnie dziewczyny(nimfomanki? tak mowil) w jego wieku badz starsze.Roznica miedzy nami to 4 lata.Ja jesli chodzi o seks jestem raczej powsciagliwa przynajmniej na poczatku poza tym nie potrafilam zrobic mu dobrze ustami choc bardzo tego chcial ja nie potrafilam sie przemoc.Doszedl do wniosku ze ten zwiazek to nie jest to choc ja dobrze wiedzialam ze chodzi o seks.Jego byla miala kolczyk w jezyku i ogolnie nie miala zachamowan, wiec poczulam sie lekko zazenowana jego zachowaniem.Widac ze facet teraz troche tego zaluje.Ogolnie jest mi smutno bo nabralam wstretu do facetow i w ogole...Czy wszyscy faceci mysla w ten sposob?Czy bylibyscie w stanie zerwac z laska z takiego powodu?

Gość avert
wręcz przeciwnie nie chcę chodzić z jedną dziewczyną bo rzuciła do mnie hasł o `` obciągnąć ci `` ...Mimo ,ze jej nie znałem za bardzo..

Gość nie masz czego żałowac
annia----- jakbym czytała o sobie....facet mnie zostawił bo nie byłam jakas wyuzdana i ogólnie chciał do łózka dziwke....załuje tylko ze z nim przezyłam pierwszy raz...nigdy tego uczucia nie zapomne....zakpił sobie z tego:( upokorzenie na całej linii:( czuje wstret do facetów i do sexu!!!!!!!!!

Gość nie masz czego żałowac
sorki miało byc aniia:)

Gość avert
dokładnie dziewictwo to podstawa każdy facet chce za dziewczyne dziewice.

No i powinnaś się cieszyć, dupek jakiś , ja to z takimi się nawet nie umawiam , przecież to po 5 minutach widać

Oto chodzi ze on twierdzil ze jemu na tych rzeczach nie zalezy, ja zaufania do niego nie mialam, zreszta ciagle uwaza ze zostawil mnie z innych wzgledow ale ja doskonale znam prawde...poprostu pomyslalam ze moze jestem jakas idiotka skoro nie chce by bylo mu dobrze,bo tyle sie tu naczytalam o tym.Pamietam jeszcze jak prosilam go oto by konczyl na zewnatrz dopoki nie zaczne brac tabletek choc kochalismy sie z gumka...tak zbulwersowanego go jeszcze nie widzialam puscil tekst cos w stylu\" no nie wiem jak ty sobie to wyobrazasz, chyba poprostu bede musial wyciagnac fiuta i dokonczyc reka\" rozwalil mnie a udawal takiego \"gentelmena\" hyhhh...

Dupek do szecianu:o:o gdyby był Ciebie wrat zrozumial by ze masz opory przed niektórymi rzeczami, szanował by to o co prosisz... nie mysl ze wszyscy sa tacy bo nie są, mi sie wydaje ze jesli facet jest zdegustowany bo ty masz przed czyms opory w lozku to nie jest wiele wart.