Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaniX

to nie problem raczej fatum...

Polecane posty

Gość PaniX

mam pecha,albopo prostu ze mna jest cos nie tak:/ostatniozakoncylam calkowicie znajomosc ze swoim "ex",cieszylam sie bo to on sie calu czas czepial i wogole...ostatnio poznalam kilku fajnych kolesi na roznych imprezkach,ale najwazniejszy byl dla mnie pawel,choc wiem ze mial duzo dziewczyn to i tak mnie do niego ciaglo od jakiegos czasu,ostatnio on zaczal zwracac na mnie uwage:)ale na mpreie wszystko poszlo nie po mojej mysli,przytulalismy sie ale widzialam mine znajomych jakby mowili zebym nie byla naiwna...i olalam go,tzn skonczyla sie sielanka i zalje tego:(ja zawsze odpycham facetow i to jest moj problem,choc wszyscy mowia ze przynajmniej nie jestem naiwna...ale ja chce sie zmienic bo czasem zaluje ze nie potrafie byc z kims na imprezie...ale coz nie wiem jak ze mna jest...moze jestem za twarda i nie do zdobycia jak twierdza heh...pomocy!co zrobic zeby go zdobyc np.tego pawla i zeby nie potraktowa mnie jak ostatnio 2 dziewczyn,wiem ze on szuka czegos stalego po tym jak rzucila go jego dziewczyna,chcialabym zey on tak samo zwrocil na mnie uwage...

Gość idź dziecko spać
💤

Gość PaniX
nie chce mi sie,chybaze mi kolysanke zaspiewasz:P