aniaaa19 0 Napisano Sierpień 7, 2006 kochalam sie z moim chlopakiem trzy dni temu i od wczoraj mam brazowy wyciek z pochwy ...co to jest i dlaczego moze wiecie...?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzerka Napisano Sierpień 7, 2006 ?do lekarza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa19 0 Napisano Sierpień 7, 2006 chyba to zrobie ... ale nikt nie mial nigdy czegos takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anii Napisano Sierpień 7, 2006 a nie jesteś może dzień ,dwa przed okresem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa19 0 Napisano Sierpień 7, 2006 wlasnie nie jestem tylko po okresie 4 dni... i po stosunku 4 dni w ktorym mialo miejsce wytrysk w mojej pochwie i przyjelam tabletki GRAVISTAT! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 157cm Napisano Sierpień 7, 2006 Ja tak mam czasem, ale to po prostu w środku tworzy się ranka, otarcie, krew miesza się z naturalnym sluzem i wycieka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa19 0 Napisano Sierpień 7, 2006 Ja tak mam czasem, ale to po prostu w środku tworzy się ranka, otarcie, krew miesza się z naturalnym sluzem i wycieka... aha no nie wiem to moze od stosunku ale tak dziwnie mnie jeszcze tam swedzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nadzerka Napisano Sierpień 7, 2006 lub grzybica - do lekarza!!!!!!!!!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anii Napisano Sierpień 7, 2006 ja mam tak czasem przed okresem. nie wydaje mi się, że to od stosunku, ale może. to był Twój pierwszy raz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa19 0 Napisano Sierpień 7, 2006 tak to byl moj pierwszy raz...a cos to ma z tym wspolnego?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 157cm Napisano Sierpień 7, 2006 No to sprawa jasna! Ja po pierwszym razie też tak miałam. Po prostu się goi itp. Nie masz sie co obawiać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smacznego Napisano Sierpień 7, 2006 To zgnity plod wyciekl z ciebie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa19 0 Napisano Sierpień 7, 2006 aha no to dziekuje za info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bongo Bongo Napisano Sierpień 7, 2006 ja też tak miałam dokładnie 4 dni po stosuku zdaża mi się to hmmm a może to plamienie owulacyjne?? a co to za tabletki miałaś? anty czy globule jakieś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anii Napisano Sierpień 7, 2006 ja po pierwszym razie też tak trochę miałam, no ale ja dzień po stosunku dostałam okres zgodnie z cyklem. spokojnie będzie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bongo Bongo Napisano Sierpień 7, 2006 smacznego aleś jełop jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anii Napisano Sierpień 7, 2006 no i po tej tabletce tak może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa19 0 Napisano Sierpień 7, 2006 no to sie juz tak nie martwie bralam tablettki anty i dzis tableteke \"po\" stosunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anii Napisano Sierpień 7, 2006 a dlaczego tabletke po stosunku skoro brałaś tabsy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bongo Bongo Napisano Sierpień 7, 2006 pierwszy raz to panikuje...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak łykaj tabletki anty Napisano Sierpień 7, 2006 i za każdm razem taką "po", to będziesz miała wyciek non stop, ty nienormalna jesteś? łykasz jak cukierki? jak rany jak niektóre baby mają zryte dzbany... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa19 0 Napisano Sierpień 7, 2006 nie no wzielam bo to byl moj pierwszy raz i odrazu bym nie chiala byc w ciazy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anii Napisano Sierpień 7, 2006 aż tak łatwo w ciąże to się nie zachodzi uwierz mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bongo Bongo Napisano Sierpień 7, 2006 a nadżerka i jakieś grzybice przeszkadzają temu aby zajść?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa19 0 Napisano Sierpień 7, 2006 sorki ale dziwka to nie jestem......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak łykaj tabletki anty Napisano Sierpień 7, 2006 a ty po trzech dniach łyknęłaś sobie tą tabletkę po ? :O nie rób tak wiecej dziewczyno, bo nachrzanisz sobie tak, że gospodarkę hormonalna będziesz prostować potem latami :O kto ci to doradził ja pierdzielę... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa19 0 Napisano Sierpień 7, 2006 sama tak pomyslalam ze tak bedzie lepiej ..i bedemiala 100% pewnosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anii Napisano Sierpień 7, 2006 bezsensu, bo tabsy cię zabezpieczają bardzo dobrze, my jedziemy na gumce już długo i bez niespodzianek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak łykaj tabletki anty Napisano Sierpień 7, 2006 to następnym razem zapytaj lekarza specjalistko od siedmiu boleści... tak naprawdę nie można robić :O żeby mieć milion procent pewności trzeba było jeszcze użyc gum, globulek i kochac sie nie do końca :O poczytaj trochę dziewczyno na ten temat, zanim sie zabierzesz za seks... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa19 0 Napisano Sierpień 7, 2006 czytalam duzo bralam tabletki i wzielam sie za seks nie wiem o co ci chodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach