Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze w nocy

skurcze w nogach kogo łapią we śnie i jak sobie radzicie ?

Polecane posty

Gość zawsze w nocy

Jak mnie złapie we śnie to ból jest potworny i zeskakuję z łóżka na równe nogi, za chwilę przechodzi .

Gość Mala ksiezniczka 1
tez tak miewam. gl. pry rozciaganiu. ale przewaznie rano. i wtedy szybko staje mocno na stopach i przechodzi. pij magnez i zelazo :)

Gość linsis
magnez, magnez i jeszcze raz magnez

Gość zawsze w nocy
Trzech moich kolegów z firmy pojechało na delegację w ubiegłym tygodniu , pojechali sprawdzić pracę i działanie urządzeń nawigacyjnych na Mazurach , jeden poszedł po godz. 20 po pracy powędkować , drugi poszedł popływać w jeziorze , pomoc nie dadeszła na czas , znaleziony został w głębinie jeziora w przykucnięciu embrionalnym , prawdopodobnie skurcz złapał , jak się zachować będąc w wodzie aby uwolnić się od skurczu w wodzie ?

Gość dorbar
Tez mialam przez dlugi czas ten problem, teraz jakos minal, pilam lyzeczke drozdzy rozpuszczona w szklance letniej wody codziennie, wyczytalam gdzies w "madrosciach". Okazalo sie skuteczne, co najwazniejsze i w smaku tez do zniesienia.

aspargin, 2 x po jednej tabletce dziennie przez jakieś 2 tygodnie i jak ręką odjął ale warto zastanowić się nad przyczyną niedoboru magnezu

Gość do zawsze w nocy
trzeba się położyć na plecach i unosić się na wodzie i czekać, czekać spokojnie aż skurcz minie

Gość Skurcze nocne to
cholerstwo, ból niesamowity Trzeba zrobić sobie badanie na poziom magnezu, potasu, wapnia i chyba sodu i iść do lekarza licząc , że pomoże :)

Gość NiteczkaOla
Mnie łapały skurcze nóg w nocy, byłam wiecznie niewyspana. W końcu zaczęłam brać Chela Mag B6 i wszystko ustało. Bardzo się cieszę, ponieważ miałam już dość siedzenia na łóżku z bolącymi nogami. Teraz już jest dobrze.

Gość BasiaHurek
Ja dopiero kupuję Chela Mag B6 i jestem ciekawa czy zadziała na moje skurcze:) Napiszę wam jak zacznę brać :)