Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DMS

POMÓŻCIE- ONA MIAŁA ICH TAK WIELU I NIE POTRAFIĘ TEGO ZNIEŚĆ

Polecane posty

Gość DMS

Jakiś czas temu poznałem atrakcyjną dziewczynę, umówiłem sie i coś zaiskrzyło.Już na pierwszej randce było " gorąco" choc nie poszliśmy do łuzka tak szybko....Z czasem okazało się że była w sześciu związkach przedemną i nawet za jednego wyszła za mąż.Myśl że było ich tak wielu ( oficjalna liczba ) bardzo mnie gryzie - i dlaczego żaden nie został na dłuzej ? Czy ona nie za szybko sżła z nimi do łużka , i dlaczego ciągle jak mi mówi o jakimś zdażeniu używa imion kolesi których nawet nie znam. Czy opisywanie ich cech ma jakiś sens i czy ich coś łączyło ?.....Mówi że mnie kocha i ja również dażę ja uczuciem , jednak boję sie że jest to " szybka " dziewczyna i że jak w każdym związku będzie kryzys to może mnie zdradzi ? ... Zdaję sobe sprawę że powinienem zapomnieć o jej przeszłości, ale co mam zrobić skoro mnie to irytuje....Dajcie mi jakąś radę jak sobie z tym poradzić bo nie potrafię.....Czy normalne jest że dziewczyna idąc ze swoim chłopakiem po kilku drinkach zerka na innego ....... Czy powinienem jej zaufać - jesteśmy juz 4 miesiące ..?? To boli,,,,,,

Gość mamadama
najlepiej zrobisz jak szczerze pogadasz z nia o tym..im wczesniej tym lepiej.

Gość salade
to,że miała tylu facetów nie znaczy,że to z jej winy,te wszystkie związki się rozpadały....być może byli niedposowani,być może Ciebie pokoha naprawdę... Jeśli jestescie już 4 m-ce,jest wam dobrze,powinieneś się cieszyć.Przeszłośc powinna być mało ważna. Ciesz się.Dziewczyna ma porównanie.Jerśli mówi ci,że jesteś wspaniały,to naprawdę tak jest

Gość z_mazur
Facet ile ty masz lat????? 18 a twoja partnerka 17 ??? To byłby może wtedy problem. 6 partnerów i ty to demonizujesz????? Poszukaj sobie dziewicy, albo puknij się w czoło.

Gość salve
kiedyś gdy byłem jeszcze prawie nastolatkiem uwiodła mnie pewna 35 letnia kobieta o urodzie zniewalającej chociaż piersiach nie zbyt dużych za to nogi piękne i wysmukłe ale do rzeczy gdy piłem jakąś angielską wódę na myszach, którą mnie upijała dla zabawy zapytałem ilu miała partnerów a trzeba wam wiedzieć, że była bardzo wyuzdana, czekałem w napięciu na odpowiedź rachując jej wiek od piętnastego roku życia razy 4 - 8 partnerów rocznie... ale do rzeczy padła odpowiedź poza tobą i moją miłością ze studiów to już nikt poczułem się zdruzgotany myślałem, ze trafiłem w objęcia modliszki, kobiety fatalnej a tu klapa udałem, że jestem zachwycony... eeeeeeech życie

Gość nie no zajebiście
cztery miesiące i laska mówi że kocha buhahahhhahhaha

Gość DMS
Dzięki za jakieś wskazówki - krótko mówiąc musze dorosnąć do prawdziwego związku i zapomnieć o przeszłości którą każdy ma z nas i nie zawsze możemy sie nia pochwalić ..... PS.jak każdy chłopak mam prawo do obaw i do braku doswiadczenia w takich sprawach...

Gość alilanka
Kochanie, łóżko a nie łużko !!!!!!!!!!!!!!!!:(