Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiek24

wozek graco

Polecane posty

prosze o pomoc za miesiac bede mama, wszystko mam juz przygotowane na przyjscie maluszka nie mam jeszcze tylko wozka. prosze o opinie wozka Graco Travel System, Jogger jest to wozek tyrzykolowy i jak na taki wozek jest on w przystepnej cenie.Chcialabym wiedziec czy jest dobry. moze ktoras z was go ma i podzieli sie swoimi uwagami o nim dzieki

Gość anuśka 26
ja mam wozek firmy graco ale ten model uatro de luxe!bardzo fajny,jestem zadowolona.jak narazie-mam go 4 miesiące

a na później, jak już dziecię będzie siedziało i przyda się lekki wózeczek... bardzo serdecznie polecam graco citi sport, rewelka! niech się spacerówki-parasolki w ciemne dziury pochowają :)

Gość kinia mama Elizabeth
graco quadro deluxe to badziew na maksa moze taniutki bo cena ok 1000zl ale to i duzy kosz to jego jedyne zalety.Bardzo ciezki, brak gondoli, duzy po zlozeniu, plastikowe kolka.Nie polecam

Ja mam ten wózek. Uważam, że jest super. Ma mnóstwo kieszonek na niezbędne artykuły. Ponadto jest lekki i szybko się go składa. Produkt dostępny jest na CoZaCena –www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.

Gość gość
Weź już przestań podnosić tematy sprzed 10 lat. Dziecko autorki już dawno wózka nie potrzebuje. Jesteś bardziej irytujący(a) niż ta baba od Anexa.