Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lerajie

Ile czekac??

Polecane posty

Gość lerajie

12 dni nie mam okresu a 23.07 kochałam sie z moim chłopakiem tylko ze okres powinnam dostac ok 26 wiec to były niepołodne,mielismy prezerwatywe a On nie skonczyl we mnie..chce zrobic test. to bylby 2gi tydzien strasznie sie boje zwłasza ze to byl moj 1 szy raz! mam 17lat i sie stresuje..co powinnam zrobic? martwic sie czy nie? i do ginekologa raczej nie pojde bo mieszkam w malej wiosce i nie mam dojazdy zbyt.. pomózcie prosze ile powinnam jeszcze czekac?

Gość zrob testa
zrob juz testa.Powinien juz wykazac.zrob go z porannego nierozzedzonego moczu, bedzie pewniejszy. Jezeli to byl twoj 1 raz i to jeszcze z gumka i nie do konca i w takie dni to ryzyko ciazy jest naprawde bardzo male. Ja po moim pierwszym razie nie mialam okresu przez 63 dni. Tez schizowalam i robilam testa. Potem poszlam do lekarza a ona mi powiedziala, ze tak sie czasami dzieje, bo to mlody organizm i do tego jeszcze cos tam z psychika sie dzieje. tez mialam 17 lat :)) teraz uzywamy tylko gumek i jest oki :)))

Gość klusek
dla pewnosci zeby siebie uspokoic zrob sobie test- ale wedlug mnie nie powinno byc ciazy. (prezerwatywa, brak wytrysku, dni niepłodne) nie ma szans!!! okres prawdopodobnie ci sie spoznia bo sie denerwujesz!!!! zrob test- napewno wyjdzie negatywny- i juz sie nie denerwuj tylko czekaj cierpliwie!!! test napewno cie uspokoi...

Gość Ally1977
Nie mozesz byc w ciazy! Spokojnie !