Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erental

Sposob na sianowate włosy

Polecane posty

Gość erental

Moje włosy po myciu sa strasznie sianowate , nawet ukladajac je przy lokowko suszarce pusza sie i nie sa gladkie . Czy ktos zna sposob na to , zeby byly gladkie . Prostownicy nie chce uzywac , bo moje wlosy nie naleza do zbyt gestych . Moze ktos ma domowy sposob albo taki ktory nie niszczy wlosow na poradzenie sobie z tym problemem . pozdrawiam

Gość Kłamie w żywe oczy
jest takie fajne serum z Avonu na końcówki, w trakiej szklanej buteleczce, śiwietnie nawilża sianowate włosy (tez mam takie), stosuję juz od X czasu, nie wyobrażam sobie bez tego zycia.

Gość jedwab w płynie

Gość erental
Z Avonu serum spróbuje , a gdzie można dostac jedwab w płynie?

Gość Kłamie w żywe oczy
mi osobiście żaden jedwab w płynie nie pomaga, włosy sianowate potrzebuja natłuszczenia, i to delikatnego, żeby włosy nie oklapły, gliss kur ma jedwab w płynie w kazdej drogerii, polecam Avon, włosy po nim się ladnie układaja, zrobisz znimi co zechcesz i bedą się pieknie swiecic...

Gość jedwab w płynie
mozna kupic na allegro albo w sklepie z artykułami fryzjerskimi, ja mieszkam w nieduzm miescie i jedwab kupiłam bez problemu, mała buteleczka to 6 zł, ale jest bardzo wydajny, na allegro razem z kosztami wysyłki wychodzi troche drozej. A z płynnym jedwabiem gliss kura sie nigdy nie spotkałam, z seria takich kosmetyków tzn szampon, odzywka i cos tam jeszcze tak, ale nie z czystym jedwabiem

Gość wax w aptece qrwa

Gość jedwab w płynie
waz stosowała dawno temu moja siostra i ja jakos nie mam ochoty, za duzo bawienia się z nim

Gość jedwab w płynie
wax miało byc oczywiscie a nie waz

Mnie pomaga odżywka Wax 2 x w tygodniu, serum Pantene Pro Vi, no i przede wszystkim zdecydowane obcięcie najbardziej zniszczonych włosów (tak gdzieś ok 10 cm trzeba było)

Gość syjka30
polecam jedwab do włosow z firmy Farouk Systems.uzywam juz go od x czasu,rewelacja poprostu.Uzywam rowiez prostownicy do wlosow to je wygladza i przy tym jedwabiu nawet nie niszczy!

Gość SaraJA
mnie pomaga krem nivea, odrobinkę rozcierasz na dłoniach i "przejeżdzasz" po włosach

Gość tak doraźnie
to pomaga wosk do włosów. Ja używam z firmy Joanna.Momentalnie moje siano przemienia się w lśniące,miekkie pasma.

Gość tak doraźnie
a co do tego jedwabiu,czy on nie rozprostowuje włosów w sensie wygładza?

Gość syjka30
tak jedwab do wlosow w pewnym sensie wygladza wlosy,nadaje im połysku i miekkosci

Gość ja mam krecone
i mi po jedwabiu sie nie prostuja, ja jestem zadowolona, ale to pewnie zalezy i od włosów i od ilosci preparatu, ja daje mało bardzo. Dodam że włosy mam prawie do pasa