Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość derra sa

20 letni facet miał przede mną....

Polecane posty

Gość derra sa

ile dziewczyn by musiał mieć by to było dużo ? bo ja się w zeszłym tygodniu dowiedziałam i mi szczeka opadła a do tego głupio się zrobiło....:(

Gość derra sa
Dwadzieścia jeden, w tym posłankę Senyszyn i chomiczkę kolegi :o

Gość derra sa
myslałam ze co najwyżej 3-4..jestem z nim poł roku i bardzo kocham...i tak trudno mi się pogodzić że dotykął inne tak jak teraz mnie....a on miał ich 12!😭:(

Gość karolaaaaaaaaa
to witam w klubie. ja się dziś dowiedziałam że miał 10 i jestem z nim o wiele dłużej:o

Gość karolaaaaaaaaa
tyle że moj trochę starszy jest....

Gość derra sa
wiem dea wiem....ale naprawde trudno mi się z tym pogodzić....

Co było a nie jest..... itd. Skąd mógł wiedzieć, że spotka CIEBIE? :)

Gość Wrom
Lepiej się zbadaj na Hiv, albo niech on to zrobi jeżeli jeszcze się z nim nie przespałaś. A 10 czy 12 dziewczyn to niektórzy w miesiąc wyrabiają - jak jest "udany".

Gość oj wiem coś
o tym. mo facet ma 23 lata i miał też ich 10. z 5 był w jakimś zwiazku-krótdszym bądź dłuższym) a 5 to były paniennki na raz. jak sie o tym dowidziałam to przez ponad miesiąc nie mogłam sie do niego dotknac:/

Gość skoczek
To co ma powiedzieć facet któremu trafia się lafirynda po 5 lub więcej facetach?I wszyscy zalewali formę.O kurwa jakie to obrzydliwe.

Gość armando23
ja jest student z wenezuela i miał 36 dziewczyn a w tym 22 z polski. To nic takiego,u nas to zwyczjne :)

Gość o ja o ja
hiv jak hiv ale zapalenie watroby b i c obowiazkowo, to bardzo pospolita choroba i smiertelna jesli kazda z tych lasek miala po jednym partnerze przed nim, to tak jakbys spala z 24 osobami

mój miał 9 a wiek równiez 21...wkurza mnie to strasznie bo on był moim pierwszym:o poza tym wiem że dziewczyny z którymi się spotykał nie były pierwszymi cnotkami RP:( głupio pytać czy czegoś nie złapał:P ale jeszcze gorzej miec w głowie wizualizację + dźwięk tego co z nimi robił....

Gość derra sa
on mial ostatnia dyiewcyzne rok przedemna to chyba by sie juz skapnal ze cos zlapal do tej pory

Gość o ja o ja
czy cos nie zlapal, to sam nie wie, zaszczepcie sie na wzw b chociaz

Gość o ja o ja
zapalenie watroby mozna miec latami i nie wiedziec o tym a pozniej marskosc watroby i trumna a o hiv rowniez mozna bardzo dlugo nie wiedziec

Gość derra sa
nastarszyłaś mnie nieźle:( te laski z ktorymi był....to moglby byc równie dobrze jakieś ladacznice nic o nich nie wiem

Gość mampodstawowepytanie
a skad wiesz ze on na prawde tyle mial ? ? :P nie wiesz ze faceci lubia fantazjowac i opowiadac bajki tylko po to, zeby zrobic na dziewczynie wraazenie ze niby taki wiraha z niego :P ja bym nie wierzyla zbytnio w te przechwalki :P

Gość derra sa
wiem bo on by mnie nie okłamał. raczej zanizył żeby mnie nie marwtić:(

Gość o ja o ja
lepiej uwazaj,tylko z gumka i chociaz zaszczep sie na wzw b czyli zapalenie watroby typu b, na c nie ma szczepionki - choruje na to pamela anderson = choroba przewlekla w wielu przypadkach nieuleczalna, do konca zycia nie mozesz pic alkoholu = w polaczeniu z wirusem c rozpierdziela szybko watrobe

Gość mampodstawowepytanie
eee nie badz taka pewna jesli chodzi o te sprawy facet chcial zablysnac i wyrwal sie z tymi 12 wez to na logike : podejrzewam, ze nie zaczal w wieku lat 12 zalozmy ze mial 17 lat jak zaczal , skoro teraz ma 20 to musialby 4 dziewczyny rocznie zaliczyc wiec albo rzeczywiscie jest tak zajebiscie przystojny, dojrzały emocjonalnie, inteligentny, zabawny itd (co raczej sie czesto nie zdarza u 20-latkow - chodzi mi o inteligencje i dojrzalosc oczywiscie) i mial takie powodzenie albo jest najzwyklejszym kurwiarzem, skoro tyle mial kobiet a podejrzewam, ze to nie byl seks z milosci i na Twoim miejscu zastanowilabym sie nad sensem takiego zwiazku bo skoro lubi zaliczac panienki to moze teraz tez tak bedzie robic mimo, ze z nim jestes

Gość o ja o ja
ile by nie mieli partnerek przed wami wasi faceci to zaszczepic sie trzba koniecznie na zapalenie watroby typu b, zaraic mozsz sie u kosmetyczki czy dentysty

Gość jestem zdania
ze sex jest na tyle normalnym zjawiskiem ze nie ma co liczyc ile ona czy on mieli partnerow przed nami!! to nieistotne! wazne jest to co jest teraz miedzy wami..zobaczcie co dzieje sie juz od wielu lat na zachodzie ludzie jestesmy dorosli!!! polska mimo tego ze jest w srodkowej europie to jest zacofana w chuj! przez tego rydzyka jebanego , dewotki pierdolone i ogolnie ta klecholandie!!!!!

Gość mylnaaa
mój 35 i około 80 kobiet, najsmieśniejsze ze to mój pierwszy mężczyzna tez jestem zazdrosna o przeszłośćchoć wiem że tak nie można bo to było przede mną!!!

No to nie do końca tak jest że liczy się tylko to co teraz. Facet ma po prostu problem ze stałością w związku. I nie miej zbyt dużej nadzieji że Ty jesteś taka wyjątkowa że już napewno będziesz ostatnią jego dziewczyną. Jest bardzo prawdopodobne że nie.

Gość Jakie wy jesteście
popierdolone, aż przykro czytać :-0