Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slabiutka

czy to moze byc cos powaznego? boje sie ze jestem chora

Polecane posty

Gość slabiutka

mam niedokrwistosc, jest mi caly czas bardzo slabo. nie mam sily nigdzie isc, nie chce mi sie nic. jestem caly czas zmeczona, na nic nie mam ochoty, nic mi sie nie chce. jakakolwiek aktywnosc jest dla mnie meczaca. spac mi sie chce caly dzien, zasypiam okolo 10. czy to przez niedokrwistosc tzn. niedobory zelaza ktory przyjmuje ciagle, czy to moze byc objaw jakiejs choroby. wstydze sie isc do lekarza i powiedziec ze nic mi sie nie chce. aha czesto mdleje, mam mdlosci i jest mi slabo.

Gość o ja o ja
to wstydz sie dalej:P

wstydzisz się iść do lekarza? idź czym prędzej... objawy mogą wskazywać na anemię czy nawet cukrzycę, albo inne choroby, powinnaś pozwolić się zbadać specjaliście. To żaden wstyd opowiedzieć o omdleniach i apatii

proponuje jak najszybciej wizytę u lekarza, albo jak bardzo nie chcesz to zrób sobie chociaż podstawowe badania krwi (morfologia)

Gość fhniogfgojfpovbjm
i też się nic nie chciało, dużo spałam, ale nie miałam żadnych omdleń, nie było mi słabo, po prostu byłam ciągle zmęczona i niewyspana, okazało się że mam hemoglobinę 10,3 , czyli troszkę za mało, brałam żelazo przez 2 miesiące (takie mocniejsze) i wszytko minęło, niedługo idę na ponowne badanie krwi koniecznie zrób morfologię i idz do lekarza

Gość slabiutka
bylam u lekrza na inna dolegliwosc i stwierdzil ze chyba symuluje. poczym wyszlo ze nie symuluje ale to trakotwanie jak idiotki mnie wkurzylo. opowiedzialam mu o objawach a on do mnie: ale jak pani mysli co to moze byc? i pod tym katem co myslalam mnie badal. boje sie ze pomysli ze jestem len i ide z tym do lekarza.

Gość slabiutka
jak dlugo tak mialas zanim poszlas do lakarza?

Gość jak nie chcesz
iść do lekarza,to choć zrób jakieś badania.Zbadaj poziom cukru,morfologię,a omdlenia mogą też być ze stresu.ja jednak radzę iść do lekarza i nie wstydź się .ostatecznie lekarza można zmienić.Morfologię i cukier możesz sobie zrobić prywatnie(naprawdę niedrogo)i z wynikami do lekarza.Zdrowia życzę.

Gość lekaz ostatniego kontaktu
to prawdopodnie rak