Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość j***************j

Mam 25 lat i chciałabym już mieć dziecko ale....

Polecane posty

Gość j***************j
niektórzy ludzie to po prostu pojęcia mylą. My sobie rozmawiamy o tym co chciałybyśmy,czego pragniemy. Pisać można dużo. Każdy ma swój rozum i zrobi tak jak chce. A jeżeli ktoś chce kogoś zdołować,to pod zły adres trafił

Gość j***************j
Elizaee nie wiem co jeszcze mogłabym Ci doradzić

Gość elizaaaa
Nie zmuszam nikogo do niczego...wiem, ze on pragnie tego tez tak bardzo jak i ja...tylko chyba on sie boi sie i odklada to na potem....A ja chce teraz!!!

Gość j***************j
Elizaaa ten tekst mój poprzedni nie był do Ciebie,tylko do tej istotki,która nas chce zdołować

Gość to macie pecha
Jakby tego pragnął tak jak ty, to już byłabyś w ciąży, nie rozumiesz? Co jest dla ciebie wazniejsze, facet czy chęć rozmnażania? Poczekaj jeszcze trochę, wyluzuj, na tym do cholery polega partnerstwo - a nie jakimś idiotycznym pozorowaniu wpadki. Autorka - jeśli uważasz, że chcę was zdołować, to pomyliłaś adres. Odrobina rozsądku wam nie zaszkodzi.

Gość elizaaaa
Wiesz, czuje sie lepiej , ze jest ktos kto tak mysli i nie widzi w tym " debilizmu " jak ktos sie tutja wyrazil. :) Mysle, ze ty " przyszlas " tutaj po rade ..a dajesz rady innym...dzieki!! W twoim wypadku...mysle, ze musisz jeszcze poczekac..tak dla pewnosci jego uczuc i twoich chyba tez co??

Gość j***************j
Poczekam jeszcze,niech nasze uczucie rozkwitnie odpowiednio,to wtedy oboje pomyslimy nad dzidziusiem:) Dobranoc :)

Gość elizaaaa
No wlasnie...Dobranoc !!! ;)

j**************j myśle jednak że 4 miesiące to troche mało, spokojnie poczekaj jeszcze przynajmniej rok, a w tym czasie \"przygotowywuj\" pomału swojego chlopaka, wypytuj go co myśli o dzieciach, mów przy nim że nie chcesz czekać z macierzyństwem zbyt długo itd. , ale delikatnie stopniowo, bo po 4 miesiacach to facet sie moze przestraszyc i uciec ;) elizaa, skoro jestescie razem tak dlugo to mysle ze jednak da sie ta sprawe zalatwic rozmowami i nie musisz mysleć o takich ekstremalnych metodach jak \"pozorowana wpadka\". Ja bym poszla na calosc i przed seksem, albo w innej dogodnej chwili powiedziala \"chcialabym miec z Tobą dziecko\". Zobaczysz co on powie. Mysle ze nawet jesli sie przestraszy i powie nie i bedzie cie przekonywal ze za wczesnie itd, to gdy go postaiwsz przed takim faktem, bedzie o tym musial myslec i w koncu do tego dojrzeje. Obydwie możecie mowić swoim facetom o tym że póżne macierzynstwo nie jest takie fajne. Że lekarz wam mówił zę nallepiej jest mieć 1 dziexcko przed 26 rokiem życia, a ewentualnie drugie po 30, że chciałybyście żeby dziecko miało młodego tatę,żeby mógl z njim w piłkę pograć z nie jęczeć że go kręgośłup boli, nauczyć pływeać itd, że chcecie żeby dziecko miało obie babcie i dziadków długo itd., żę póżniej jest coraz trudniej zajść w ciąże itd. Mężczyżni często boją się też o sprawy materialne, wiec starajcie się ich przekonać że sobie dacie rade. Ja pomału myślę o dziecku, ale tak \" za kilka lat, może za 3\" ;) W każdym razie też nie chcę czekać zbyt długo (teraz mam 23). Wkażdym razie na pewno poczekam aż mój mężczyzna też będzie tego chciał, bo nie umiałabym być wobec niego w ten sposób nieuczciwa.Poza tym jestem tradycjonalistką i chaiałabym zachować kolejność : najpierw ślub, potem dziecko,tylko czy on mi się kiedyś w końcu oświadczy.... eh Ci faceci! ;)))

Gość j*********************j
Mała owieczka -> dziekuję ślicznie za rady-na pewno z nich skorzystam i bedę przygotowywać mojego ukochanego powolutku do roli ojca :) moich dzieci :) w przyszłości