Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

czym mogę wyprostować włosy..

Polecane posty

znacie jakieś kosmetyki wygładzające włosy.. moje sa lekko falowane a chciałabym miec proste.. najgorsze jest to puszenie .. zgroza.. czekam na jakies rady.. pozdrawiam

Gość masz piekne włosy
nie zmieniaj natury

Gość do prostowania włosów
służy taki przyżąd co nazywa się prostaczka, sama go stosuję i z fektów jestem zadowolona. Polecam

O witaj w klubie :o Ja do prostownicy używam od niedawna preparat z Kadusa, tyle, że drogi nieco, bo 56zł kosztuje. Efekty w miare ok :) Podobno serum z Avonu do prostowania włosów jest dobre, ale jeszcze nie próbowałam. Łaczę się w bólu posiadania niesfornych włosów :D

hm... jesli chodzi ogolenie o wlosy to nie mam nic przeciwko lekkim loczkom.. ale... jesli- (mam przedzialek z prawj strony glowy)-> wlosy ktore opadają na lewe oko zamiast fajnie zwisac i zawiajac sie pod brode to one odkrecaja sie w druga strone.. mam tego dosc.. czuje sie jak pajac z takim kosmykiem odkreconym ( na policzku).. buuu chyba kupie prostownice.. i tylko tę czesc wl;osów bede prostowac no nie ma innej rady.. (a najciekawsze jest to ze nie zawsze tak mi sie odkrecaja.. tylko jest taki czas.. gdy nie moge wogole ich ulozyc ... innym razem nawet caly miesiac mam ladnie zawiniete pod szyje.. sama juz nie wiem od czego to zalezy..) ale nic.. jakos zyje z tymi wyodkrecanymi kłaczkami:P ps. sorki za błedy.. papa