Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna jestem

JESTEM PRZYGNĘBIONA!!!TYLE PROBLEMÓW NA RAZ!!!!

Polecane posty

Gość smutna jestem

Nic mnie nie cieszy! Właśnie dzisiaj straciłam pracę, coraz gorzej układa nam się w małżeństwie i w dodatku nie mogę zajść w ciążę!

Gość szczerze współczuję
zazwyczaj jest tak że nieszczęscia chodzą parami i sam tego doświadczyłem juz nie raz. Myslę że powinnaś skupic sie na zdrowiu i za wszelką cene zajść w ciążę. Jestem facetem, ale znam problem innych bezdzietnych małżeństw. Chrzań wszystko, skup się na rodzinie i pamiętaj!: męża zawsze można zmienić ;)

Gość smutna jestem
nie spodziewałam się tutaj rad od faceta, jestem zaskoczona.

Gość smutna jestem
zaskoczona ale mile

Gość karollinna27
nie wiem, naturalnie moge sie mylić, ale ciąża to nie jest chyba sposób na rozwiązanie problemow małżeńskich. Zajmij si e intensywnym szukaniem pracy, znalezienie takiej, bardzo podbuduje twoja samoocenę, nabierzesz pewnosci i to moze moec wpływ na relacje z mężem.

Gość smutna jestem
właśnie też się boję tego, że ciąża i dziecko nie rozwiąże naszych problemów, a wręcz przeciwnie tylko wszystko nasili. Mąż będzie wtyedy jeszcze czściej wychodził z domu a ja zostanę ze wszystkim sama.

Gość ciuciubabka
nie asz pracy i chcesz dziecko?a za co je wykarmisz? ja mam prace, mieszkanie i jest swietnie w moim związku, ale nie stac nas na dziecko, tak sobie wmawiam, no ale ty bez pracy?i takie plany?

wiem ze to utarta rada, ale polecam specjaliste. Problem z ciaza czesto bierze sie z tego... ze \"za abrdzo sie chce byc w ciazy\"; za duza presje na siebie wywierasz... pozdrawiam cieplo :)

Gość smutna jestem
ciuciubabko mój mąż nie źle zarabia, więc jeśli chodzi o finanse to sobie poradzimy jakoś. Zresztą mamy rodziców na których zawsze możemy liczyć, także finansowo. do Well właśnie podejrzewam to samo - za bardzo chcę. Chciałabym odgonić od siebie tę chęć posiadania dziecka, ale jak tu nie myśleć o tym jak w zeszłym tygodniu dowiedziałam się od sześciu koleżanek, kuzynek, znajomych że właśnie zostaną mamusiami...