Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wedel

Kto komu sie klania??

Polecane posty

Mieszkam od niedawna w nowym bloku (mieszanka narodosciowa:Wlosi,Turcy,Rosjanie,Polacy) jestem nowa wiec mowilam kazdemu mezyzcnie kobiecie pierwsza dziendobry... Teraz mnie to razi bo przechodzi kolo mnie facet (33l) ja 28 i czeka jak pierwsza sie uklonie...:P Milczec?

Gość kogucik rolnika
jesli to rosjanin to pierdolnij go sztacheta w glowe i powiedz ze to za wszystko co nam uczynili a potem powiedz dzien dobry i wsadz mu kij w dupe i pokręć!

no moze i byloby to rozwiazanie,ale prosze o powazne wypowiedzi:)

Gość ruanda
Mieszkasz w Niemczech??

Gość Monis1976
Milczeć. Jak najbardziej. No chyba że mieszkasz krótko i nowi sąsiedzi nie do końca Cię jeszcze kojarzą. Ale jeżeli to już trwa dłużej to ja jednak bym zamilczała. Nie znoszę ludzi którzy oczekują że zawsze będę im się kłaniać pierwsza. Nie mam problemu żeby powiedzieć pierwsza cześć czy dzień dobry mężczyźnie czy chłopakowi, ale jeśli widzę, że ktoś oczekuje, że będę mu się zawsze kłaniała w pas to mówiąc delikatnie olewam to. I już.

Gość kogucik rolnika
wiesz, faceci powinni sie pierwsi klaniac kobiecie - a to ze sa innej narodowosci nie zwlania ich z podstawowych zasad kultury i "dżentelmeństwa"... Na Twoim miejscu jesli natkniesz sie na sąsiada to popatrz sie na niego, kiwnij głową a jesli ten powie "dzien dobry" to odpowiedz wtedy "dzien dobry" a pozniej po kilku razach zwyczajnie powinni pierwsi zaczac sie witac :)

Gość czochrany fred
to pewnie ciągle zbakana chodzisz... moze ci sie tylko wydaje ze masz sąsiadów a tak na prawde mieszkasz w jakiejs ziemiance? a słonie różowe i elvisa tez widzisz?

Gość czochrany fred
przestań :( nie znęcaj sie :( jestem gruby i przegrałem życie a ty sie znęcasz jeszcze :(

Gość przeeerazona
facet - kobiecie, kobieta - starszej osobie (jak widać wyraznie różnicę) rosjanin-polakowi turek-polakowi polak włochowi polak holendrowi

Gość czochrany fred
rosjanie powinni nam buty czyscic :] a skad masz takie wiadomosci ze polak holendrowi itd? Zależne od geografi? kto bardziej na zachód ten wazniejszy? Mow szybko bo ide chudnąć :)

Gość przeeerazona
hmmm problem rozwiązany. Z twoim IQ to powinnaś się kłaniać każdemu.

Gość szkaradna ariadna
:D :D :D :D :D :D

Gość czochrany fred
Kłaniać sie powinno temu, komu sutki bardziej odstaja - jak mowi stare laotanskie przysłowie :)

Gość vale tudo
Widze u pań duże braki podstaw :D Pracodawca pracownikowi Kobieta mężczyźnie mówią zawsze pierwsi dzień dobry. A zaraz w feministycznym jazgocie zapytacie dlaczego ? Bo osoba ważniejsza mówi pierwsza tej mniej ważnej :P Więc się nie burzyć. Zapraszam do lektury savoir-vive'.

Gość czochrany fred
a jak mam dużego penisa to mowie pierwszy, prawda? gdzies o tym czytałem...

mezczyzna - kobiecie mlodszy - starszemu ktos kto wchodzi do pomieszczenia, tez mowi pierwszy co do cudzoziemcow - moim zdaniem zasady te same ;)

Gość vale tudo
Olivia tak się przyjeło w Polsce ale tak jest żle !!!! Weź do ręki pierwszy lepszy podręcznik dobrego wychowania, to cię z błedu wyprowadzą.

Gość Młodsza osoba-starszej