Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domila

NADMIERNE POCENIE _ CZY SKUTECZNA SERIA SPIRIAL SVR ?

Polecane posty

Gość domila

Czy ktoś stosował kosmetyki firmy SVR z serii Spirial? Są to preparaty do skóry z problemami z nadmierna potliwością. Czy te kosmetyki są skuteczne? Chodzi mi głównie o żel do mycia ciała i o kostkę myjącą. Żel kosztuje ok. 40 zł ,a kostka 27 zł. Nie chciałabym wydać pieniędzy jeżeli to nie działa

moja znajoma ma z SVR krem, no i jest bardzo zadowolona. A jak pytałam w aptece o antyperspirant do farmacetka też mówiła, ze jest dobry, ale to już dla osób, które maja z poceniem się powazny problem. Niestety nie przekonałam się o tym na własnej skórze.Osobiście uzywam Vichy i jestem zadowolona.

Gość domila
Jakich produktów Vichy używasz? Szukam czegoś więcej niż antyperspirant. Mój Tata bardzo się poci, jak jest gorąco to cały czas ma mokre całe ciało. Pomyślałam ze takie mydełko lub żel w jakiś sposób to załagodzą. Pytam o svr bo akurat tylko o tych produktach wiem

Gość Madda
Etiaxil jest najlepszy, mi krem z SVR nic nie pomógł, a wydałam 30 zł. poszukaj wątków o etiaxilu

Gość do Madda
bo moze nie w tym miejscu go używałaś, uzywam od roku i dla mnie jest najlepszy, nie wysusza, nie podrażnia, a łagodzi i chroni przed potliwoscia i przykrym zapachem. pozdrawiam