Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica_26

Sex przed ślubem... Potępiam!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość blendi
dzien przed 18 picie szkodzi, dzien po 18 picie nie szkodzi. przed slubem z ukochana osoba jest zle, po slubie z osoba, ktora sie poznalo w dniu slubu jest dobrze. tez mi moralnosc :)

Gość zamazana
:) ciekawe podejscie..sex przed slubem potepia,ale w nosie juz ma slowa "nie osadzaj" :) ja czekałam do nocy poslubnej, bo takie mialam zamiary i pragnienia. a jak ktos nie czekał?? no to po co brał ślub koscielny?? w mialej kreacji i z welonem..polscy katolicy sa zabawni..wybieraja sobie przykazania, ktore bede przestrzegac, a reszte maja z głowy.ale to juz nie moja sprawa :_

Gość psycholog*****
Seks jest bardzo absorbujacy, ekscytujacy, czyz nie? Czasem zdarza sie, ze seks przesłania inne potrzebne dla trwalego zwiazku emocje i uczucia. Tak bardzo angazuje ludzi, ze troche mydli obraz "nieseksualnego" zaangazowania partnerow. A gdy przyjdzie malzenstwo, lub tez mine pare latek wspolnego zycia, seks troszke powszednieje i czasem okazuje, sie ze pojawiaja sie rozne niespodzianki.... Do wsystkich zwolenniczek sexu przd slubem. Ktora odwazna i pewna milosci, i oddania swojego partnera, niech tak tylko na probe, wbrew panujacej modzie, zaprzestanie seksu na powiedzmy miesiac lub dwa......i zobaczy jakby wygladal czas spedzany razem z ukochanym. ;) Pozdrawiam szczesliwa mężatka i kochanka

Gość pfffffffffffffffffff
zaprzestałam na miesiąc bo sobie zrobiłam przerwę od pigułek i co z tego? w relacjach nic się nie zmienia bo się kochamy czy z seksem czy bez ale nie widzę powodu, żeby sobie na stałe tego odmawiać i czekać do ślubu

seks przed ślubem wskazany żeby później nie było rozczarowania. Kota w worku się nie bierze :P

Gość rozmyslająca
nic juz nie wiem....a ja miałam tylko jedengo męzczyznę i nie umiem na 100% powiedziec, ze sex z nim jest najlepszy.......jak to jest.....ma byc tak jak na filmach, czy to normalne, ze piesci mnie najpierw reką a potem wchodzi, nie całuje nigdy mojego ciała.pytam powaznie. nie wiem czy tak ma byc?

Gość mam czarny nick ale
tak nie powinno być. raczej juz tak jak na filmach. powinien pieścić cie wszedzie, całowć po całym ciele i robić minetkę, powinien dawać ci orgazm i powtarzac ze uwielbia sie z tobą kochac. a w ogóle masz z nim orgazm? ile jestescie razem?

Gość rozmyslająca
jesteśmy razem ponad rok. nigdy namiętnie mnie nie calowal i w zasadzie to przywykłam juz do tego, ze tak ma byc

Gość rozmyslająca
orgazm owszem mam, nie zawsze, ale częściej mam niż nie mam. i minetkę teżmi robi, alezabiera się od razu za tę część i nie całuje np mnie po brzuchu

Gość rozmyslająca
pewnie i nie powinnam tak myślec, bo go kocham, ale chciałabym spróbowac sexu z kims innym....myslę, ze jest to tak wazna sfera zycia, ze czasem warto poznać ją wczesniej, niż poźniej po slubie byc nieszczęśliwą.

Gość mam czarny nick ale
a ile macie lat? a moze po prostu porozmawaisz z nim o swoich odczuciach. rozmawiałas?

Gość rozmyslająca
nie jesteśmy malolatami. mamy po dwadziescia pare lat. rozmawialam, ze chciałabym, aby było bardziej namiętnie i romantycznie, aleon jest dosc nieśmiały i myslę, ze stad to moze wynikac.

Gość zamazana
a ja mam 28 lat i nie zaluje ze poczekalam...

Gość wiecej rozmawiac
o swoich odczuciach, pragnieniach. A nieśmiałość? oj. bez przesady....:)